Header

Sunday, November 09, 2008

Masviona pun dah dapat...

sebagai jawapan utk n3 yang ni : pemberitahuan

ye..
masviona takkan kacau henpon baru aku lagi sbb dia pon dah beli henpon baruuuuuuuuuu...

hihiihih..

sbb aku obses sgt ngn function2 dalam nokia e71 tu,

so dia tanya aku la henpon apa yg best...


jawapannya, nokia e66...
sbb?
function dia sama ngn e71..
cuma design dia agak feminin sikit...
ada slide..
harga pon tak mahal mcm smartfon2 yg lain.. lebeh kuang harga ngn e71 gak...

uhuhuh
harap viona enjoy ngn henpon baru dia....

*masa aku byk habis lak godek hp dia.. nak hack software2 utk henpon dia lak...huhuuhuh


Camna?

4 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

wah..skrg mode menggodak hp yg ni pulak..hoho

CuTeMiUt78 said...

wah bestnya.. oooo... sekarang godek masviona punya la plak

mummy Darin said...

oo sudah pakai henpon baru.. hhmm henpon tuk Avin yang mana plak yek?? he..he..

tuberose78 said...

nak hpon baru jugakkss..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!