Header

Tuesday, November 11, 2008

Masvionanas rebranded!

Aku rasa dah sampai masanya utk blog masvionanas ni di rebrand.

Rasanya dah sampai masa utk dieksklusifkan blog ni.

Bukan nak glamer or publisiti,tp mcm org2 tua kata,alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan kan?

So dah alang2 hampir 4thn viona berblog, dah sampai masanya utk jdkan blog ni 'kepunyaan' viona..

Aku mulakan dgn register domain name dulu...
Dah lama cadang,baru skrg terlaksana...

Next step, host blog sendiri....

So dgn ni, url masvionanas ditukar kpd http://www.masviona.com

Even dah tukar url, url masvionanas.blogspot.com masih bole digunakan dan di redirect pd www.masviona.com ...

*so nama blog 'Its just me...masviona' dan url pun www.masviona.com ..so prebetsabu kene undur diri ke?wawawawawwawawawaaaaa...

**time aku taip email ni,aku d maklumkan url baru masih xdpt di akses...kesulitan amat dikesali..
Maybe dns server masih xcomplete d update...
Meantime,korang masih bole browse thru masvionanas.blogspot !

-Sent via Nokia E71-

Camna?

8 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah ler... www.masviona.com tak blh nak akses.. susah skit jadinya

CuTeMiUt78 said...

sib baik blh buka url masviona.blogspot. per pun tahniah ya..

tuberose78 said...

wah.. pasni sumer masviona ler.. hehehe..

tuberose78 said...

kalau akak punyer multiply tuh boleh buat jugak tak rasanyer?? hehehe..

masviona said...

uhukksss...dah buat pengumuman ke????
:)

masviona said...

eh..prebetsabu jgn ler undur diri..sila² lah lagi...kan dah invite jd admin dah kan...ahakss

mummy Darin said...

wow, sudah ada domain sendiri.. good.. good..

masviona said...

mummy darin:
:)...i like

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!