Header

Monday, November 17, 2008

McD baru @ Seksyen 8, BBB.

Pas abis class horse riding tuh, weols terus menyinggah ke McD seksyen 8, BBB. McD nih baru jer bukak jumaat lepas.

Aku actually dah lama dok tunggu McD nih bukak, taip² hari lalu mesti jeling kot² ler ada tampal notis sekian² date nak start operasi kan, tak expect lak secepat nih...mmg cepat tau, dlm masa xsmpai 3 bulan kot if im not mistaken lah...dah operasi dah.

Aku ingtkan dihari ke-2 outlet nih beroperasi byk lagi ler kelengkapan ke equipment or sumting like that yg still xcukup or takde kan...masuk² dlm jer sangkaan aku meleset sama sekali.

Outlet nih cukup lengkap n sempurna ler pd mata aku even baru operasi kan..dah ler aku agak impress gak ler ngan interior deko kat dlm dia...credit ler kat sesapa yg diorg pilih utk jadi pereka hiasan kat dlm kedai nih kan..seriyes cantik n amat cosy sekali mcD nih...xsama cam outlet McD yg lain² tuh....klu outlet yg kat dlm shopping mall tuh xheran ler kan mana nak ada deko² sgt pun..biasa² jerla. So pasni warga bangi or kajang or area² yg berdekatan dah ada satu tempat makan smbil lepak² yg cosy, selesa n amat convinence skali ler pd my opinion whether for family or bussines.

Pasni prebetsabu pun xyah ler pening² lagi nak cari restoran or tempat makan yg sesuwei utk sesajer jupe² or ada nak discuss sumting ngan client dia. Klu idak tuh dia selalu nak kena gi jauh² jer if nak kena entertaint client after opis hour. Biasaler client kan...mesti kena jaga maaar...PR mesti tip top...so sekali sekala mesti mau ajak jupe....makan² even xde prob pun...baru ler client happy n rasa kita appreciate dia kan...so baru ler bisness masyukk maaar....client suka...prebetsabu hepi, masviona lagi ler happy..ahakss.

Ok ler jom kita tgk picca antara yg aku sempat snap ler kat McD nih



ada byk section yg leh disesuaikan ikut keadaan

....ada section utk smoking area kat blh luar...ada section utk family area...ada section utk sesapa yg mahukan privacy sket....n ada section utk party area...siap ada mcm pintu sliding yg boleh ditutup jika mahukan privacy.

weols duduk blah nih..viewnye mengadap lake garden..apa nama dia ekkk????...tasik cempaka kot klu tak silap.




nih ada satu sudut kat blah luar kat area menuju ke toilet...sgt cantik sekali

cantik..siap ada klam mini lagi tuh.



nih dlm toilet. sbb toilet dia agak cantik n menarik maka aku siap snap picca lagi...

utk taraf sebuah restoran fast food aku consired toilet nih kategori cantik ler...jgn ler kome compared kan ngan toilet yg kat hotel tuh plak.


prebetsabu bergambar ngan meny yg di order....siap dpt patung hello kitty lagi.

Nak balik tuh tapau sesiap bubur nasi utk avin damia...regular punya. Satu benda yg aku tak sangka ialah avin damia leh habiskan satu bekas bubur nasi tuh utk diorg sorang je...aku n prebetsabu sempat merasa sesuap sorang jer...yg lain sume dia sapu.....waaah...sungguh tak ku sangka.

So pada sesiapa yg dok area² yg berdekatan bolehlah datang ke sini. Untuk pengetahuan uols, aku tidak ler mendapat royalti or sebarang bayaran pun drp owner McD nih utk n3 nih. Ini semua kerana aku saje jer nak share aku punya pendapat psl tempat nih.....sekian.
Camna?

9 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cantik ler view nya... dah macam taraf restoran five star plak

cik wanie said...

akk,
mcD nie kat bbb,
adakah ia kat Bandar BAru Bangi,
hurm,
kalau btul senanglah nanti,
kalau wanie g umah aunty kat sec 8,
blh lah singgah kan:)

masviona said...

tuler pasal cute...shantek...saya suka ler sini..leh ler lepas sini selalu pasni...mau makin gemuk klu camni...eeeeiii...xleh2...diet2..ahakss

prebetsabu said...

cik wanie: ye.. mcd ni mmg kat bandar baru bangi...

infact, mmg kat area sek 8 pon..

bebetul sebelah kompleks pkns bangi.........................

amat cosy...

cumanya masih belum ada wifi..

and masih belum boleh terima tempahan party.. staff sana kata maybe dalam sebulan dua lagi baru leh terima tempahan party..

tuberose78 said...

ooo.. baru bukak eeaa.. pasni boleh singgah la makan sana plak.. ada drive through x?

toilet dia i liiikeee..

prebetsabu said...

ada drive thru.......

nnti damia 2thn leh la wat beday party kat sini.. uhuhuh..

pikir jauh betul!!

tuberose78 said...

ewah.. ewahh.. siap dah plan dah tu..

tuberose78 said...

kalu camtuh, nanti leh la combine/tumpang party skali tuk safiyyah.. kah kah kah..

mummy Darin said...

aarrgghh cantiknya deko dia.. memang mengikut citarasa terkini tau.. lagik berseleralah nak makan yek

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!