Header

Wednesday, November 19, 2008

Ooooohhh...So Sweet

Aku pernah stori kat sini kan, avin damia pantang jumpe baby jer mesti nak ckp babbbbbyyyy...babbbyyyyy...bukannya baby jer kdng tuh kekanak ribena yg lagi besar dr dia pun dia panggil baby gak.

Memang suka bebenor dia ngan baby..pantang jupe mesti nak gi pegang²...usap² sume. Masa jenjalan hari tuh pun sempat ler prebetsabu snap picca dia.


memula jumpe nak usap²....sentuh² dulu..tak pernah jupe pun klu nmpk mcm dah kawan dah lama dah....friendly sungguh ler ko damia oooii.

siap mintak belon nih ngan bonda dia nak kasi kat babbbbbyyyyyyy dia tuh

dia kasi tapi bila baby(baby ke??umur baby nih pun sethn gak) tuh dah start pegang...dia nak amik lak...nak main sesama mungkin

last sekali...dia kiss baby tuh...smbil wat gaya...."sayang dia...sayang dia"

ooowwhh...so sweet..aku yg melihatnya yg mcm teruja..coz aku mmg ajar dia klu kiss setiap hari...saje wat muncung mulut depan dia...nak ajar dia bagi pndai kissing kan...pastu sebut ler "sayang dia..sayang dia"......baru² nih jer tuh dia baru pandai buat action kiss n smbil² sebut "sayang dia" tuh...even xdelah bunyik sebijik sebijon tapi kita tau ler dia ikut nada kita nak sebut ayat tuh kan......alahai anak bonda nih...bijak ye.

Sampaikan mak ayah baby tuh pun teruja sama..katanya cepat pandai ye avin damia nih coz anak dia setahun gak umur tapi blom pandai jalan lagi...then aku ckp ler xper xyah risau....perkembangan baby nih tak sama maybe anak kita cepat tang sini tapi lamabt lak tang sana.....n vice versa...so kita as parents mesti kena pandai tackle anak n mesti kena selalu encourage dia supaya lagi cepat dia minat nak belajar sesuatu tuh...Btol tak kengkawan readers n blogger² n para² ibu n bapa di luar sana tuh????
Camna?

5 Comments Uols:

alamaya said...

waa.pandainya avin kissing2 baby ye...baby girl memang..penyayang sajerr...
hai..salam perkenalan dari saya...terima kasih sudi singgah blog saya....boleh tukar link la ye

tuberose78 said...

ya... betul tuhhh!!

CuTeMiUt78 said...

ya..betul tu.. viona.. disokong 100%..

Nurmala said...

ahaknya avin nak adik kot..huhu~~

mummy Darin said...

Avin suka baby.. ada maknalah tuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!