Header

Thursday, November 06, 2008

Parcel for Winner Contest

nak gak amik gambar tuh..dah kata blogger tegar kan..:)

Parcel nih aku dah pas kat opismate ptg semalam coz pg nih dia nak ke pos office aku lak pg nih ada keje kat luar lagi so xsempat nak singgah pos office lah.

Parcel nih special utk cutemiut....hope dia suke n hepi ler adiah tak seberapa dr masvionanas.blogspot nih... but ikhlas dr hati weols tau...viona, prebet n damia...utk mummy mirul sefamili. Nih sempena contest mari belajar bahasa hari tuh ler.

Kalu tak ada lagi yg menang tuh coz ada tuh yg salah sket jer...tertinggal satu perkataan jer...tp sebab prebetsabu nak yg paling cepat n tepat kan so keputusannya mmg tak syak lagi lah.


Author note's: Haaa korang pun kalu teringin nak hadiah gak...jgn lupa participate ler sekali ye mana tau tuah korang lak time tu kan...tapi tak tau ler bilanya weols nak wat contest lagi...ahakss
Camna?

10 Comments Uols:

* ayu * said...

bila nak ada contest lagik nih????

prebetsabu said...

tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. terharu rasanya.. pe pun pemberian korang sekeluarga, kami terima ngan rela hati..terima kasih byk2 viona, prebetsabu.. dan sikecik avin damia..dpt je parcel tu, akan kita info kan ya..

CuTeMiUt78 said...

lupa plak tadi.. terima kasih daun keladi, klu ada contest lagi.. insyallah nak hadiah lagi..heh..heh..

prebetsabu said...

cutemiut: ye harus lah kau wat n3 paling the vast kat blog ko nnti bila dah dapat parcel tu.. wat sticky 7 hari tau.. kahkahkah...


weh.. aku dah dpt 1 idea nak wat contest lagi tau.. tp biarlah aku diskuss ngn tuan tanah blog ini dahulu...

sementara itu, teruskan menjengah!!!

mummy Darin said...

cepat lah buat contest lagik..he..he..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kena buat smpi 7 hari erk..heh..heh..heh.. pandai je prebetsabu ni..

CuTeMiUt78 said...

setiap hari duk jengah blog ni.. apakah contest nya itteew wahai tuan tanah.. heh..heh...heh

masviona said...

mummy darin:
tunggu..


cutemiut:
terover lah prebetsabu tuh...sticky mode smpai seminggu tuh..hahaha..usah dilayan cute

tuberose78 said...

next contest kali nih buat la jugak hadiah saguhati tuk pememang ke-2 sampai ke-3 kerr.... ada la gak can untuk ku menang!! hehehe... (sedey sbb aritu tak menang...huhuhu..)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!