Header

Monday, November 17, 2008

Pepsodent @ Kenny Rogers

Sabtu ptg tuh weols lagi sekali ke Mines, masih ada misi lain yg perlu diselesaikan.

Plan asal tak lama pun...settlekan misi then terus cari port utk makan..pastu terus balik lorr tapi akhirnya plan tak menjadi....masih lagi sempat menyambar 2-3 barang lain lagi...kali nih fair tau..prebetsabu dpt barang dia...viona pun dapat..avin damia pun dapat...so fair n square lah tuh.

Weols makan kat kenny rogers...cam biasa jer. Weols saje nak test menu baru...chicken n pasta meal.

not bad..syedap gak..leh layan la

dah aku owner blog hijau nih (skrang dah leh pggl blog hijau balik coz dah tukar b/g balik kan...fyi..blog aku nih even dah byk kali bertukar layout mmg xpernah lari dr kaler hijau....sekali tuh jer kali putih pun).....harus ada gmbr aku..tepek gak...bior pun avin damia tgk nangis tuh

picca 2 insan ni pun harus ada gak...coz sejak bertukar ke masviona.com nih...prebetsabu dah mcm insan penting dibelakang tabir...kadang² ada gak muncul di depan tabir...ahakss..ala² manager cum p.a gitu ler...ihiksss.

Sebenarnya xde apa sgt yg aku nak criter psl kenny rogers roasters nih pun..cam biasa jela menu pun sama jer..kecuali menu atas tuh ler kan...yg lain² sama cam selalu jer....but ada satu jer lain...ahakss

weols dpt gift nih....apa benda tuh?????

Pas prebetsabu bayar bill...baru diorg bagi benda nih...katanya free gift. Sekali bukak tgk...ubat gigi uols..hehe


ubat gigi pepsodent

Seriyes, 1st time ku dgr ubat gigi brand nih. Ubat gigi pun ubat gigi ler...dah org bagi free amik jerl kan...tak kan nak buang lak kot...tapi idak ler plak aku tau apa reason diorg bagi free gift ubat gigi pepsodent nih...uols nak??????haaa gi ler kat kenny roger tuh....lalala.
Camna?

8 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. kempen kot.. pas makan jgn lupa gosok gigi.. gunalah ubat gigi pepsodent tu..

tini said...

ubat gigi jer ? berus gigi tak bagi sekali ? kalu ada leh berus gigi terus lepas makan kat situ.....

masviona said...

cutemiut:
haah ler agaknye...nak encourage org ramai supaya menjaga kebersihan gigi...ahakss..perper jerla

tini:
nak berus gigi sekali....itu nnti stacy mesti ckp "terlebih sudah"...hehe

Nurmala said...

ubat gigi tu bagus x?? nanti dah pakai bgtau ek.mana tau leh try ke

tuberose78 said...

obat gigi pepsodent ni sebenarnya dah lama dah.. dolu2 siap ada iklan dia lagi kat tv..

prebetsabu said...

oh.. nampak sgt tuberose ni rupanya seorang yg dah berumur.... aka TUA..

kahkahkah...

*tak salah bergurau senda ngn kakak kan.. ye.. pada sesapa yg tatau, tuberose ni kakak aku.... yg ada sikit2 weng n sengal.. huhuuh

tuberose78 said...

kakak prebetsabu yg glamer.. kakaka.. korank jgn jeles..

mummy Darin said...

cemana kenny rogers agi ubat gigi.. ubat gigi ni pun dah lama dipasaran dah.. kenkadang we all beli gak tp hubby suka oral-B.. tapi skang pakai Mukmin je...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!