Header

Friday, November 07, 2008

Police Report

Aku gi sini malam tadi....huhuhu

Kenapa aku kesini???????

Untuk membuat police report la....nnti kang aku criter pasal apa ye....eeeeiii...geram jer rasa dihati ku ini.

Yg aku nak stori kat n3 nih ialah masa aku dok membizi ngan polis tuh kan...avin ofkoz ler walid dia yg handle time tuh kan.

Hok alos la anak aku sorang tuh xleh dok diam...melasak tak habis² tau..habis segenap ceruk rantau dlm balai tuh dia wat lawatan tapak...aduslaa...lari sana..lari sini...usik itu sentuh ini.

Sampaikan prebetsabu berpeluh² satu badan mengejar dia, klu kita pegang dia meronta² nak turun sambil menjerit²....lagi lah haru kan. Kalu kita lepas lak camtuh ler habis sume benda dia nak explore...polis² dlm tuh pun tergelak tgk peal dia tau...haru betol la budak baru lepas baik demam nih...aktif dia lain macam sket.

ni dah start kena kepong dek walid dia lah nih

see...sampaikan bendalah tuh pun dia nak kacau..dipeluk dicium dijilat² nye...aduhla anak sapa lah kelaku mcm tuh tuh...malu den tau!!!

xdenye dia nak heran kat polis² tuh sume..bila org tego makin dia lasak...pastu tersengih² jer ingat org suka lah tuh

bapak polisi sedang print aduan laporan aku

Akhirnya settle lah gak aku wat report semalam dlm² dok melayan kelasakkan n keaktifan thp maksima anak dara tuh tapi still nak kena gi Balai polis kajang gak utk dptkan singnature n chop tuh....itu xperla janji first step dah lepas.
Camna?

7 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

sesama lak kita ke balai ek...hehe

CuTeMiUt78 said...

oh..oh..napa erk g balai polis tu.. buat report pasal apa..??

CuTeMiUt78 said...

biasa le budak baru nak naik kan viona.. so semua dia nak explore.. takpe asalkan dia aktif

masviona said...

ms.lilies:
tuler sesama ke balai kita

cutemiut:
next n3 kita criter je cute

tuler...budak aktif tandanya dia sehat kan..time dia demam sian lak tgk dia diam ye..monyok je kan

prebetsabu said...

huhuhu.... baru je citer pasal james bond, terus ada kisah psal wat police report lak kan?

tp mmg tak patut la.. sbb tu la kitorang wat polis report...

apa yg tak patut?
tungguuuuuuuuuu...............

mummy Darin said...

hhmm x suka tul kalau nak kena buat report kat balai.. kita yg x bersalah pun rasa cam bersalah kan.. apa nak buat.. tu pun kira tanggungjawab kita tu.. Avin nanti besar nak jadik polis jugak ker? cam serasi je kat situ..ahakss..

tuberose78 said...

nie musti handbag kena snatch kutt...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!