Header

Wednesday, November 26, 2008

Prebetsabu dah dpt D80 nye

Kesian tgk prebetsabu dok wat muka kesiankan......aku pun wat jerla muka setuju utk dia proceed ngan plan dia tuh.

Prebetsabu apalagas terus balik² kerja tuh ajak aku gi survey....aku follow jerla. Aduyaiii...saba jerla tak menyempat² klu dia dah nak sesuatu tuh xleh nak tahan².

Layan jerla picca nih dulu...actually aku ngah bz nih smlm sbb dh penat sgt melayan prebetsabu yg nak pilih² camera tuh aku sampai sakit satu badan ler dok melayan avin damia yg dok melasak kat kedai tuh...dh ler aku pkai high heel smlm tuh yg lagi penat tuh.....jadinya balik pun dah lewat...aku xsempat nak wat n3 auto publish....huhuhu...bz memanjang uols....sowi ye.



dgr² jgn tak dgr.....khusyuk nampak

memula mcm tak jadik nak beli...last² jadik jugak

ini anak kan...punya ler nak melasak tak tentu hala...

Aku nih dah jadi ala² mak sang kancil yg mengejar anaknya yg mabuk...alahaiii...anak sang kancil yg mabuk itu adalah avin damia ler....aduyaiii

kedai dah tutup...weols lom habis lagi dok negotiate ngan dianye tokey

Dari kedai dia nih penuh ngan customer sampai ler tak tinggal sorang pun lagi customer....weols jerla yg tinggal...aduyaiii...aku layankan ajer si prebetsabu nih.....sampai umah kol 11 pm...mak aiii penatnye.

Aku terus bersiap² nak melelapkan mata yg dia entah ler tido kol bape dok melayan nikon d80 dia yg baru tuh.....huhuhu....aku hepi jer asalkan prebetsabu hepi...tapi kan semalam ada terjadi satu peristiwa yg menyayat hati aku yg telah merobek jantung hati ku ini....sob..sob...apakah itu...nantiler tunggu next n3 itu pun kalu aku sempat ler nak menyelinap kat sini kejap coz aku nak settlekn keje dulu ok...errmm...sedihnya....nak marah pun xleh nak marah gak...habis tuh camne????
Camna?

10 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

apakah yg menyayat hati itu???

tuberose78 said...

suspen lagik nih..!!

tuberose78 said...

uwaaaa... jelesnyer.. ! nak sebijik jugak weiiihh...!!!

Kebencian_Maharaja said...

ingatkan korang beli benih durian hehehe....

prebetsabu said...

ms lilies & tuberose: a'a... insiden yg mencemaskan malam semalam... isau gak..

tuberose: nak sebijik? bole.. just g kedai n beli... so nnti bila kita kumpul adik beradik, memasing ngn kamera gadangnyo... adiek beradiek minang baliek kampuang beseto kamera gadang... ahhaha..

KM: kompius jap aku.. mana ko dpt idea kitorang beli benih durian lak ni.. nak tanam mana? tanah kat umah pon sekakngkang kera je..

* ayu * said...

dah alang2 nk beli kan.. better telek belek betul2 even kedai dh tutup.. hiks!

iez said...

wahh..nak pinjam bleh? hahaha..

peristiwa menyayat hati? Apakah?

masviona said...

ayu:
itu ler psl...bukannya leh tukar sesuka hati dah klu kata tak puas hati kan..pas dah beli tuh...ahakss

iez:
owhhh...silalah tanya prebetsabu...ahakss

tunggu yer next n3

mummy Darin said...

sudah dapat idaman kalbu.. sure syok giler kan

tuberose78 said...

dah ada ni, nanti bawak2 ler kat majlis biler jumper reramai.. leh ler tunjuk skill...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!