Header

Monday, November 10, 2008

Quantum of Solace

Sebelom apape,
aku nak ucapkan terima kaseh bbyk pada
Go Mobile & Nuffnang sbb sudi sponsor kitorang tgk citer james bond terbaru - Quantum of solace.

Overall, aku bg 7/10 utk citer terbaru james bond ni...

jalan citer ok..
aksi ok..


cuma aku terkilan james bond kali ni takde gadget pelik2...

tooooo normal lak En. Bond kita kali ni...

aku igtkan ada la pen leh jd sudu ke..

minyak rambut leh jadi bom ke..

takde beb...

even pistol dia pon pistol standard je...
huuhuh..

dan jugak..
dia tak make love ngn heroin...
kahkahkah..
slalu si En Bond ni tak sah klu tak tuut ngn heroin kan?


yang menariknya citer ni,
aku paling tak sangka rupanya bahan yg dijadikan lubuk emas oleh org jahat tu ialah bukan minyak...
tetapi air....


sound best..

angle camera pon best..

aksi ganas..

makeup menjadi..

ok la.. enjoy la jgk.

kitorang sampai kat Cineleasure jam 5pm...

sementara nak nunggu Go Mobile set kan booth dia utk collect tiket, ktiorang pi melahap dulu...
yaey...
makan kat McD...........


lps makan2, dalam kol 6, kitrang ada sesi briefing ttg siapa dia itu Go Mobile...
utk dipendekkan cerita, Go Mobile ni sama la ngn PC Fair..
tp PC Fair utk brg2 IT...
Go Mobile ni utk brg2 telekomunikasi...
especially henpon...


spt pc fair, go mobile ni pon ada ekspo dia..
jgn lupa utk hadir ke pwtc pd 21-23 november ni...

hampir kesemua pengeluar henpon akan turut serta mempamer & menjual henpon memasing..
yang pasti, kat sini korang akan bole dptkan henpon yg KOMPOM ORIGINAL......
ye..
mmg susah nak kenal yg mana ori yg mana tidak...

klu g kat kedai tepi2 tu sume nak claim ori..

tp kat go mobile ekspo ni, yg masuk sini dah sah sah mmg dari pengeluar....


dan juga time ekspo 21-23 nov tu nnti, ada hadiah tau...
klu korang pengunjung bertuah, korang masuk je kat pintu masuk, siren akan berbunyi...
so korang layak la menang antara 30,000 hadiah yg menanti...
ye...
setakat ni kitorang diberitahu, go mobile ada lebih dari 30,000 hadiah utk diberi pd pengunjung...


so bole dikatakan setiap org akan menang something la...
henpon ke, bluetooth headset ke etc etc...


ok dah cukup la aku dok promote pasal Go Mobile ni...

huuhuh apapepon, harap2 lps ni sponsor la kitorang lagik...

kahkahkah..

maklumat lanjut, bole layari www.gomobile.my

owhh.. ekspo tu masuk free ok...
tak rugi kan klu pegi.. silap2 leh mng henpon lagik!!!


nah enjoy la gambo2 kitorang masa tkg wayang..
otw.. kene singgah umah mama sat nak tumpangkan damia.. kali ni kami takbawak damia sbb acara ni kene ikut jadual.. so takut lak tetiba damia wat hal kan?

heppi owh.. dapat dating berdua......................dah lama tak date berdua duaan..

time nunngu Go Mobile siapkan kaunter... haa.. viona sempat lagik ek godek2 henpon... sib baik sini ada wifi kan...

bukan saje dapat tiket free utk 2 org.. tapi dpt jugak snack.. huuhuh sib baik tak beli td.. dia bg pocorn n air sorang satu.... ssllluurrrpppp

"collect ur tickets here..............." kata org itu...

masa tgh briefing.... gamba wajib kene amik..........

MC utk majlis briefing.. si JFK... di apit oleh minah2 yg dimakeup kaler2 beserta "skrit" promo event Go Mobile... huhuuh hudus.. teringat lak aku ngn citer Xmen... watak Mistique........

Camna?

6 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

best kan dpat g tgk james bond tu.. free lagi.. tersenyum smpi ketelinga erk..

mummy Darin said...

hmmm bila yek kita org nak tgk pulak.. annivesary dah dekat sangat dah ni..

tuberose78 said...

ehem.. jumper 'client' erkkk... mama siap balik awal lagi dari umah akak hari tu.. xper, akak penah buat camtu gaks.. huhuhu..

mazzura said...

wahh..bestnye dpt dating ber2..dapat hp gak ke?ngan mp3?

masviona said...

cutemiut:
benda free nih yg tak best pun jd best..tp movie nih mmg best pun

mummy darin:
silakan mummy darin....apa salahnya klu dating berdua je ngan hubby tuh

tuberose:
jumper "client"????

ooo...baru ku tau paham!!!!
eh mana ada...sapa lak yg ckp gitu????...kitaorg ckp ada hal la...huhuhu...haaa k.diah tak baik tau!!!...ahakss

mazzura:
best2...la weols tak bertuah la mlm tuh..:)

BabyIbu said...

hi..nampak awak n hubby hari tu..sibuk ngn baby..mmg la best..sbb free..lain kali jumpa leh la tegur2 ye..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!