Header

Thursday, November 13, 2008

Rupanya dia rinduuu.......

haa... masa aku outstation aritu, viona ada la bgtau aku yg avin damia mcm tak bape elok mood dia...
asyik nak marah2 je...
pantang silap sikit, sure dia mengamuk......
mmg bad mood sunguh la...

so aku sampai umah malam semalam dalam kol 12malam...
sampai je umah, viona bgtau aku damia baruuu je tido..
sepanjang hari ni dia sensitip.. menyentap je..
sampaikan nak tido tu la baru dia stop nangis..
pastu nangis kaukau lak tu..
berjujuran airmata...

lps aku tukar2 baju n bersih2 sikit, aku pon p la kat damia yg tgh tido tu..
usap2 dia sikit, kiss kiss gudnight..
tup tup tetiba je terus terbukak mata dia..
besar lak tuh..
pastu terus je tersengih2...

viona lak yg sentap pastu..
kahlkahkah..

takde la dia tak sentap la..
tp dia ckp, sepanjang 3 hari ni, da tgk damia takde la seceria masa dia buka mata tu siap senyum2...

lps senyum2 terus dia bgn... usap2 lak aku..
wallawehh...
viona kata damia indu kat aku.. tu yg mcm dia merajuk kot sbb aku tinggal dia..

dalam setengah jam gak la aku main2 ngn damia.. siap kiss kiss aku..
gelak toksah cakap la.. menggegelegak je dia ketawa terbahak2...

rupanya dia rindu.......................

*bukan walid suke2 je tinggal damia n bonda.. tp walid kan ada tanggungjawap lain jgk mencarik rezeki....
Camna?

5 Comments Uols:

tuberose78 said...

rindu-rinduan rupernyer si damia...

CuTeMiUt78 said...

budak2 biasa ler tu.. jgn kan kata prebetsabu yg selalu outstation tu... kadang2 klu hubby kita blk lambat, hah mula mirul buat hal.. pastu klu dia dah tido.. ayahnya baru balik.. bila ayah dia cium dia je.. terus bangun.. nak ajak main..

CuTeMiUt78 said...

dah nama pun kan anak.. so pertalian tu amat la kuat...soal rindu merindui tu..lumrah

prebetsabu said...

mmm.. camna nnti kitorang nak pi honeymoon ujung bulan ni kene tinggal damia ngn Wan n Atok dia 4 hari.. adooii la..

harusla aku tinggalkan baju aku yg busuk utk damia wat selimut..

hiks

mummy Darin said...

hhmm anak perempuan memang manja dengan ayahnya kot.. Darin pun amat manja dengan daddynya... kalau time tido, lelap mata pun boleh bezakan tangan mummy and tangan daddy.. anak - anak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!