Header

Monday, November 03, 2008

Sabtu... Wayang Tak jadi

Even raya dah habis...tp aku still ada gi acara makan² nih...bukan kat mana pun uols kat umah kak nik...akak aku kat selayang.

Dia saje je nak wat makan² nih..nak wat time bulan syawal hari tuh tak sempat katanya...so buat gak ler w/pun dah habis raya.

Aku gi satu kete ngn niza n tunang dia jer..coz malas nak drive sendrik...sapa nak jaga avin damia kan klu aku pun bwk kete gak..prebetsabu kan baru otw nk balik KL.

rasa lain mcm jer dok kat belakang ngan avin damia....tapi sesekali perasan jadi mem apa salahnye kan..ahaksss

Sampai² umah k.nik apalagi teruslah menjamu selera kan...k.nik masak nasik dagang ngan laksam n laksa kelantan...waaa...bestnye lama dah nih ak makan laksam nih. Hancur leburler plan diet aku tuh...huhuhu

nasi dagang yg dah nak habis...lom tambah lagi nih

ni perkakas utk laksam n laksa

dak cinonet nih biasa ler dia tak kisah ngan sapa pun sume dia main layan jer..janji ad org layan aksi dia

apa dia nak heran...rasa nak makan jer mintak makanan ngan org..huhuh...apa lah anak bonda nih..shame..shame la

Pastu weols punya semangat nak gi tgk.........movie budak kelantan....... kan sempat tuh dlm kol 6pm gitu lariks jap gi ke Selayang Capital...gamble jer carik tempat nih. Sekali kat sana tak de tayang lah criter nih.

Agaknya mmg dah takdirlah aku tgk wayang ngan prebetsabu kan....so aku pun postpone wayang hari ahad saja...dah alang² sampai shopping compleks klu tak shoppingkan diri mana nak sah kan...so aku pun apa lagi...menyopingkan diri jerla. Siap belikan hadiah untuk cutemiut78 lagi coz diakan pemenang contest teka bahasa fafafa tuh.

Malamnya dlm kol 10pm gitu prebetsabu amik kat umah k.nik then terusla pecut balik umah lak.

Camna?

9 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

sedapnyer laksammmmm...
i likeeeeeeeeee...

lily lotus said...

sian tak dpt layan movie..takpe byk lagi masaaa...

Anonymous said...

la..kak mas ni...nape tak gi selayang point...selayang point ade wayang ape..8 hengget je tau...heheheh

masviona said...

ada ayrissa:
aah syedap laksam nih...dah lama tak pekena kan..sekali rasa mmg teangkat la

lily lotus:
dh tgk dah lily hari ahad kat mid valley

anonymous:
ala yang, k.mas ko nih tak biasa lah area selayang..selayang point pun main redah je tuh...anak2 buah xikut lak hari tuh..tu pun kakak dah ckp dekat area hospital selayang..nasib ler jupe.

masviona said...

anonymous:
eh typing error....selayang capital tuh pun main redah jer

nway...selayang point tuh kat mana erk dik???

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. aaauuuuww malu gitu.. ada siap citer beli hadiah utk kita erk.. mekacih viona

Anonymous said...

selayang point tu dekat dgn hospital selayang laaa....
hehehehe..kak mas panggil aku adik...saje takmo perkenalkan diri...kehkehkehkeh

tuberose78 said...

dah lama xmakan laksam la.. syedapnyer..

mummy Darin said...

teringinnya nak makan laksam yang sedap

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!