Header

Monday, November 24, 2008

Salam...............

First of all, ucapan segunung terima kasih pada semua yg masih sudi melawati blog masviona.com ni walaupon dah lebih kurang 4 hari tanpa sebarang update...

bukan kitorang takmo update, tp jadual kitorang di Bali aritu cukup padat n memenatkan...

tambahan pulak, area hotel takde wifi free... yg ada wifi kene bayar.. uhuhuh.. mahal lak tuh.. dalam IDR75000 (RM25) utk 1jam... so baik kitroang simpan duit tu utk shopping n shoppng n shopping... kahkahkah...

secara keseluruhannya, percutian honeymoon kami yg ke-4 kali ni dianggap amat berjaya n berbaloi...

secara tidak langsung, disamping mengenali budaya masyarakat setempat di Bali, kami juga dpt menghabiskan masa bersama2 berdua2an.. masa yg berkualiti....

sejak dari awal sebelum perjalanan ke Bali, kami dah set awal2, utk simpan segala masalah kerja & bisnes kami di malaysia... kan dah kata nak enjoy honeymoon..... huhuhu..

alhamdulillah.. melangkah ke bali, secara otomatik plak, terus masalah2 kerje lenyap dari igatan (walaupon ada sikit2 dalam pala otak aku, tp bo layan kan ajeeee)...

mungkin bermula arini sampai 2-3 ari lagi, byk n3 berkaitan percutian kitorang yg akan menyusul...

tp jgn isau...

kitorang takde la nak cerita pasal kitorang aje..
seboleh2 kitorang akan wat n3 yg berinfomatif... kitorang kaan berkongsi segala info yg kitaong perolehi dari tour guide kitorang... tips n advice...

viona skrg ni tgh sebok hal urusan pejabat yg byk pending..

so maybe dia tak sempat update arini... tp takpe.. aku start update sikit2 la....

errmm.. korang kan dah tau aku ada citer dlam n3 lepas, napa muka viona murung je kan?
sebabnya, keslahan aku la jugak..

aku amat cuai dalam menjaga kamera kitorang...
KAMERA KITORANG TERTINGGAL....... !!!
habis semua gambar2 dalam tu....
sedey amat...
patutnye, kitorang lagi meriah bole update blog utk acara di bali.. tp nak wat camna...
so korang enjoy je la beberapa keping gamba yg berjaya kitorang tangkap pakai henpon... tu pon sikit je.. sbb kebanyakan gamba kitorang pakai mamera yg hilang tu.......

*n3 pertama Diari Bali akan menyusul pada jam 1530....
Camna?

5 Comments Uols:

mummy Darin said...

alamak.. itu ke kisahnya... disebalik kegembiraan.. pasti ada sikit kedukaan kan.. ada Hikmah disebaliknya kot.. sabar yek

CuTeMiUt78 said...

la ya ke.. alahai kesiannya korang..

KM said...

Takkan bali takde buah tangan ke buah kaki bro? hehehe....

prebetsabu said...

mummy darin: insyaallah ada hikmah.. bukan terkilan sbb kamera hilang, tp terkilan sbb gambar2 dalm kamera tu!!!!

cutemiut: berat mata memandang, berat lagi bahu memikul..

KM: ahahha.. aku g sana utk honeymoon.. so aku dah lupakan sume kawan2 aku kat mesia.. kahkahkah..

takde la bro.. insyaallah ada habuan utk korang sume... tunggu je la n3 akan dtg kita cerita habuan masing2....

tuberose78 said...

aiyak.. kalu akak pon terkilan gak sbb gambar tu, bukan sbb kamera ilang.. sedeynyer.. mmg sedey..
x bley contact diorang balik ker? xper la, at least boleh jadik gak kenangan honeymoon di bali dgn makera yg ilang..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!