Header

Monday, November 03, 2008

Seharian di MV... lagi² MV..lagi² MV...but ai loike!!!

Seharian hari ahad kami di Mid valley dari tgh membawa ke malam harinya. Motif menonton wayang sambil bersiar² melepak² beramas-mesra, bermanja-manjaan dan tak lupa juga bersenda gurauan....utk hilangkan tension...menguruskan badan sedikit klu ada (sbb byk jln² kan) serta menipiskan wallet serta mengeringkan fulus..huhuhu.

sampai² jer teruja sedikit coz dpt parking vip ini...betul² depan main entrance.

ni mem kecik yg berlagak mcm mem besar

mem kecik bersama bodyguardnya..hehe

GSC yg kepenuhan pd tgh itu.

Memula sekali pergi ler booking tiket wayangnya dulu...lepas tuh baruler leh bershopping sakan kan....huhuh..mmg sakan sungguh la weii. Prebtsabu siap sambar handset idaman dia lagi tuh...avin damia pow lagi....smlm dah pow aku, kali nih walid dia lak...viona lak????....hehhe....v tak pow kn b..b yg rela hati nak blanjer v sumer² tuh kan...perfume yg aku tak mintak pun dia belikan...so i follow jerla dah org nak blanjer kan...ai like....ahakss...hepinye hidup aku..penat pun tak terasa tau....balik tuh aru tau yg aku dah penat tak henggat dah.
Camna?

6 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah bestnya jalan2.. lama dah gak g mid valley tu.. dulu masa duk kl, kat situ ler tmpt dituju..

CuTeMiUt78 said...

untung viona kan.. prebetsabu nak tolong belanja kan.. best..

prebetsabu said...

utk pertama kali, aku tak stress nak carik parking kat midvalley ni...

kebetulan pusing2 sikit terus jumpe parking dpn entrance...

klu tak slalunya kene 5-6puluh kali tawaf baru jupe paking..

kahkahkah..

masviona said...

cutemiut:
saya pun suka Mid Valley gak..senang sume ada kat sini
...bahagia je rasanya kan.

tuberose78 said...

dulu kala masa keje kat bangsar midvalley adalah rumah ke-2 ku.. huhuhu

mummy Darin said...

dah lamanya tak gi MV

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!