Header

Friday, November 14, 2008

Header Baru for masviona.com!!!

Sejak wujudnya masviona.com nih kan, prebetsabu gigih btol dok edit blog nih....ishhh..seriyes ler...i like!!!... kan.

Tambah itu ler ini ler kat blog nih...alah dia kan dah request ngan aku nak jadi admin kat blog aku dulu so aku invite jer (sejak dr blogspot lagi)......memula request jd penulis jer pastu terus dia upgrade diri jd admin terus. Kalu kata dah admin tuh kan pepaham jerla.

So skrang nih, agaknya sure dia nak melantik diri sendrik jadi manager blog masviona.com nih plak kan....ate (tetiba terasa cam nk guna slang perak lak) dah dia yg upgrade blog nih dari blogspot ke domain sendirik kan... so automatik ler dia jadi manager...klu dia tak lantik diri sendirik pun... dia tau sure aku akan offer post tuh kat dia gak kan...ahakss.

So ada byk ler yg dia dah list kan kat aku apa plan² yg dia nak wat kat blog aku nih.....hehhe...aku senyum melerek ler...sapa tak suka kan dah ada org nak tulung cantik² n hiaskan² blog aku nih..sure ler tak cukup tapak tangan nyiru aku tadahkan.

Ni salah satu yg dia dah wat baru....masviona.com ada header baru uols....Shantekkk tak??


Silalah jwb cantik uols kang dia majuk lak..dah penat² dia buat tu.

Tapi pada aku mmg shantek pun..hehe..mesti ler kena puji hasil usaha husband sendrik kan.

Kali nih aku lak yg lebih sudu dari kuah...dah alang² dia nak hias²kan blog aku nih..aku siap request lagi itu ini....antara yg first aku mintak....soh dia tukar color b/ground kasik jadi hijau gitu...my feveret color....pastu siap ckp klu nak wat header lain pasni leh tak biorkan aku yg select picca² nye...ahakss...nak jugak tuh...:)...sama ler tuh laki-mini over...over sesama sendirik tak perkan uols????? :)

Tapi dlm pd dok suka tuh ada gak sedikit majuk² manja tuh....dah bape kali dah aku type link url uols sume kat bloglist tuh coz xtau apa pasal tetiba sume link tuh hilang uols...penat tau aku type balik sesatu link uols nih...so klu ada yg tertinggal tuh sowi ok. Prebetsabu lak xleh nak edit tang nih coz dia nak edit gak nak kena login ngan id n pswrd aku baru leh edit gitu....so terpaksa ler aku kena edit sendirik.

Tapi itu bukan salah dia pun tapi aku pu confused nape bloglist blogroll aku tuh leh hilang tetiba jer...dah 2 kali uols. Sowi if ols pasan link uols takde tuh please ler roger aku ye nnti aku update balik...jgn wat² kecik hati sengsorang pastu xnak masuk sini dah...sedih masviona tau klu camni.




Camna?

15 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik ler.. kaler ijao lagi..

Ms.Lilies said...

ijo itu menawan....

tuberose78 said...

guna peberet kaler mas nampak?? hehehe..

tuberose78 said...

lawa.. lawa header.. aiiliiikeeee...

prebetsabu said...

huhu...terus swrta merta bbrpa minit lps viona publish n3 ni n aku terbaca,straight away tukar kaler background plak...

Semuanya utk viona.....

*mana bende yg b expert,mmg b akan wat dgn kadar segera....tp klu b wat lmbat sesuatu hal tu maknanya b x expert... Ataupun malas...

Kahkahkah...

Adry said...

nice header...

mummy Darin said...

shantek...shantek.. time kasih prebetsabu coz mencantekkan blog masviona...suka baca..

mummy Darin said...

lomantiknya gambar berdua tuh...

a^T04 said...

oo..biasala kak kan..bile nak ubah tiu ini...bnyak kena spend time...
chayo' 2x..hehe

kojah said...

chantek sgt...keep up da gud wOrk...sy dh link2 page =)

JIVEBUMZ said...

waahhh cantek la ijo lak tu kan.. i like it!! hehe

* ayu * said...

cantek!

xentari said...

wow..pakai apa ni superb btul header baru. Sekali tgk dh trtawan. syabas syabas mmg cntik! :)

masviona said...

to all:
tengkiu uols...masehhhh

prebetsabu said...

cut n paste je..........

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!