Header

Wednesday, November 12, 2008

Selera Bonda

Kebetulan semalam kuar nak gi beli tiket niza nak balik kg pg khamis nih...dah alang² gi hentian kajang tuh singgah ler makan kat sana terus...ni kes malas dah nak kuar ke lain..makan n terus balik umah.

Iyerlah viona kan isteri mithali, dah husband xde kat umah kuar mencari rezki di luar daerah (eceh ayat yg mmg xleh blah...ahakss).Prebetsabu kan kat utara skrang so malas lah nak kuar merendek smpai lewat² malam kan...tingkah laku kena jaga...utk menjaga maruah suami kan...ahaksss..tetiba jer memunasabah diri lak...:) but...bagus apa kan.???

So weols decided makan kat selera bonda...shamsul ghau ghau xde yg ada wife dia adalah....bagi yg tak tau selera bonda nih adalah restoran milik shamsul ghau ghau..ala yg menang sinaran pasport kegemilangan tuh berapa tahun lepas dah laah.

Ok gak restoran nih...aku n prebet kalu dtg area dekat² sini mmg akan singgah la...dah kebetulan kan. Makanan dia pu ok lah...semalam first time try tom yam...maveles. (harus mintak shamsul ni sponsor aku makan free nih setahun...promote kedai dia secara tak langsungkan..mana tau kot² aku gi pasar pagi beli brg basah jumpe ke ngan dia tgh nak beli stock utk kedai kan...dah kata dia pun dok bangi gak kan)

avin damia yg kelaparan agaknya...alah biasa ler dia sume benda nak masuk mulut...hepp kang..

Avin yg xnak dok ngan mak lang dia...nak gak berkepit ngan bonda

tak sabar tgk makanan dah smpai..sabor jerla

meraung nak fresh oren suam aku punye....dah ler semalam mas kat umah aku minum pearl kacip fatimah...yg tuh pun dirembatnye..dah tuh nak wat camne klu tak bagi majuk...sembam² muka kat lantai...leh tahan ke

makanan yg dah licin

Seperti biasa lupa nak amik masa blom makan...pas dh licin baru teringat...gambar pinggan mangkuk yg dah licin pun layan kan jerla uols..:)


Camna?

5 Comments Uols:

tuberose78 said...

tempat nih pon akak tak penah try makan lagi.. pasni kena wat list tempat yg xmakan lagi nih!

CuTeMiUt78 said...

oh ya ke... restoran tu milik shamsul ghau ghau ke.. wah bagus ni.. siap promote lagi tu..

CuTeMiUt78 said...

sama pesen ler ngan mirul, klu time makan semua dia nak... tak bagi karang dia jerit2.. dah semua pandang kat kita.. adduuss.... malu tau..orang ingat kita dera anak ler plak..

masviona said...

tuberose:
silalah k.diah...not bad ler makanan dia

cutemiut:
aah shamsul ghau2 punya...siap ada gmbr2 dia lagi kat situ

aah tu ler psl cute...kdng2 tuh segan je kita dibuatnye kan

mummy Darin said...

prebetsabu outstesen lagik.. take care V and Avin

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!