Header

Monday, November 03, 2008

Servis 95K km....my city

Jumaat hari tuh aku gi servis my city...selalunya kerja² nih mmg prebetsabu yg buatkan kalu kata aku ikut sekali pun aku just semata² ikut jerla bukannya amik tau perperpun.

Kalu kata aku yg pergi tuh maknanya prebetsabu tak de kat sini lah, itu pun dia mmg akan setkan appointment sesiap...aku just gi bawak kete jer.

Pusat servis yg selalu weols anta my city nih adlh kat Jln 222, PJ or kat Sri kembangan. So far mmg dua tempat nih jerla tapi selalunya anta kat PJ jer biorpun agak jauh sket tp servis dia tip top n sistematik siap ada free wash lagi lps dah servis tuh.

Hari tuh masa aku gi servis nih lama sket coz aku ada tambah servis aircond sekali coz kata diorg last sekali aku servis aircond adlh bulan 10 last year so dah setahun dah...kena lah servis lagi kan. Nasib lah kat sini ada nih....hehehe

so aku leh on9..xdelah buring sgt..leh wat keje2 opis gak


Pastu dah buring sgt dok mengadap lappy sampai tak pandang kiri kanan depan belakang dah...aku bangun lah jap rilex2 sambil minum nih...free lah katanya rugi lak klu tak amik kan. aku pun lom bekfes pun dah dari rumah terus datang sini appointment kol 9am kan.

siap ada cop honda tuh dia nye paper cup nih.

satu masa nan indah dulu..gambar aku ngan prebetsabu pun ada disini...now sure dah takde dah almost 3 years maa.

So akhirnya lepas aku dok menunggu hmpr 3++ jam dari kol 9am-12.30pm...makanya my city pun siaplah n inilah yg diorg dah buatkan utk my city tuh (bagus tau staff diorg siap xplain sesatu kat customer apa yg diorg dah buat n apa yg diorg dah tulis kat resit paymnt kasi customer yg blur ala² aku nih leh nmpk ngan jelas la.)




Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuhu..
sesekali kene biasakan diri gak wat bende2 ni..

supaya sng nnti tak mudah ditipu or tak de la itu tatau ini tatau...

kekadang tu, pengalaman kita wat sendiri something tu ngn pengalaman kita wat bende berguide, berbeza....

siapa setuju, ketuk pala ngn pen...





eh ramai lak yg dok ketuk pala ngn pen kan..? setuju ngn aku kah itu.

kahkahkah.. lawak di ptg ari kepala aku dah weng wat keje...

CuTeMiUt78 said...

kita klu bab keta ni memang tak tau sgt.. tapi selalu gak ikut hubby g servis.. saja je buat2 tau..

mummy Darin said...

sejak bercinta dgn hubby, dia je yg hantar kete gi servis.. dah lama dah tak gi sendiri

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!