Header

Friday, November 14, 2008

Signing Ceremony.....iyeke???

Semalam kuar opis awal sket dlm kol 4.45pm gitu coz weols ada misi sket. Ada sesi sign menyain gitu....huhu...penat ooo...manyak yg mau disignnya.


dgr xplanation dulu...kena phm betul² nih

dah phm dah..leh ler start prasan jadi artis sat

terus turunkan signature hingga ke muka surat terakhir

apalagas....silalah byr balance tuh...klu ler dia wat lupa kan ke best....nan ado nyo viona xyah berangan ler

So alhamdulillah sume proses sudah settled just wat payment every month for progress payment n insyaallah jika tiada aral melintang.....awal thn depan umah ke-2 weols siap sepenuhnya....insyaallah...so apa sesapa yg nak sewa ker???? kita kira cincai rege kawan². Ada bran??????

Malas ler plak nak relatekan ngan n3 sblm² nih psl benda nih. Kurang rajin lak nk carik link n3² sblm nih. Pepandai ler uols search sndrik klu nak tau...uols sumer kan celik it..rajin n blogger tegar gitu kan...ngeh²..mana tau kot² terbekenan nak dok kat umah nih lak kan.
Camna?

11 Comments Uols:

tuberose78 said...

waaah.. pasni kena la war-war nak carik penyewa plak..

tuberose78 said...

xnak rasa rasmi kan umah baru ker nanti? buat house warming ker??

CuTeMiUt78 said...

oh... alhamdulilah.. terlaksana juga impian..

CuTeMiUt78 said...

rumah baru tu..memang utk disewa ke.. kat area mana erk.. saja tanya..

masviona said...

mmg utk disewa.. kat area bandar baru bangi...

yamakasi said...

byk nyer duit....

mummy Darin said...

banyak benda nak kena buat kalau beli rumah ni kan..

mummy Darin said...

part yang paling tak tahan.. nak kena isi form itu ini.. and nak kena sign setiap muka surat plak tu... naik kejang urat tangan

mummy Darin said...

oh ya.. cabaran yang paling besar.. menyetelkan baki 10% untuk downpayment..he..he.. dan jugak bayaran bulanan

mummy Darin said...

lupa nak tanya.. rasanya berapa nak sewa yek...mana tau kot boleh jadik ejen tak bergaji..

Anonymous said...

B.B Bangi kt mana mas,tahniah ada rezki lebih bli umah baru..moga murah lg rezki nnti :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!