Header

Wednesday, November 12, 2008

SNIPPETS - MUSIM MENGAWAN !!!

Now the school holiday is coming...
for the young ones, hip hip hooray.. no need to be scolded by the teacher for not doing homeworks...
no need to wake up early in the mornings to go to school....
play, play and play all day long...

but..
for those who still did not married...
bachelors...
its the time for you guys to tie up the knot...

many has chosen to be wedded in the school holidays...

Welcome to marriage world..
a world that full of surprises..
world that full of enjoyments..
full of ups and downs...

good luck and all the best!!!

SELAMAT PENGANTIN BARU to you guys...

*kenduri kawen = makan free...........
Camna?

7 Comments Uols:

masviona said...

bulan 12 nih pun dah ada bape invitation dah

tuberose78 said...

ha'ah laaa... dapat makan freeeee.. hehehe.. tapi duit keluar gak sbb nak bagi hadih org kawen.. kakakaka... hadiha musti ikhlas tau!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. memang makan free tapi still nak kena hulur gak..

CuTeMiUt78 said...

start minggu ni je.. dah bersusun kad jemputan.. mana yg kawin ler.. sunatan ler.. sekarang ni sunatan pun pakai kad tau.. dah cam buat kenduri kawin la plak..

mummy Darin said...

ramai kan org kahwin musim ni.. antar pegi dengan tak jer

mummy Darin said...

cakap pasal kenduri, kat luar tengah hujan lebat.. harapnya majlis nanti sempurnalah yek..

p/s: teringat dulu kenduri kahwin we all pun hujung tahun, Alhamdulillah cuaca cantik

nurul said...

kak, kalu mama saya dia dh malas nk pi "bekwoh" a.k.a bigwork a.k.a kenduri kawin ni..kna kuaar duit..bnyak...harus bg duit kt saya je..huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!