Header

Wednesday, November 26, 2008

SPA...@ Bali

Selalunya org time dah dekat² nak balik baru amik pakej SPA ni kan....yerla sbb dah capek berjalan² bershoping sume kan.

Yang aku lak, arrived kat sana around kol 1pm kan, kol 5pm tuh terus aku gi SPA nih. Kol 4.30pm gitu driver SPA dtg jemput kat hotel...memang punctual betol diorg nih sume. Saje jer nak wat awal² coz mmg aku agak kelam kabut n bz sket sblm bercuti ritu smpaikan luggage pun mlm tuh baru ler terhegeh² nak kemas² sume....byk betul kerja nak kena settlekan. Lepas dah di SPA kan baru ler badan jadi ringan n rilek kan nak berseronok pun tambah² jadi best kan.

Rasanya xyah ler aku criter details kan coz sume org pun dah tau kan SPA tu camne kan...but satu jer aku nak ckp...mmg best sesangat. Ikut pengalaman aku sendrik ler...aku pun selalu gak wat aromatherapy full body massage nih.....ala bali gak tapi kat Sri Hartamas tapi tak sebest yg nih lah klu nak di compared kan....betul seriyes....

hehhe.... cumanya kat sini ko nak kena tahan malu ler sket klu kat mesia (kat sri hartamas ler) nih ikut pengalaman aku ler time dia nak massage yg bahagian depan tuh (ala bahagian "gunung" kita tu ler)....klu kita jenis yg malu sket diorg akan alas kan satu towel kecik kan tapi kat sini nan ado nye......aku siap request lagi.....segan seh...but tukang massage tuh siap ckp enggak usah malu² puan...disini semua nye begini....ini gelap....enggak biasa nampak....uhuksss.

Layannnnn.....

Disini ler tempat aku meng 'spa' kan diri...syok banget dong

kt dlm biliknya...harus ler gelap kan.....ni pun nasib guna flash nih..klu idak mmg xnampak perperpun

mmg direka utk couple pun...but prebetsabu tak join coz segan katanya sbb xde tukang massage laki

sini ler tempat saya berendam utk flower bath...step yg last skali

syoknya rasa mandi bunga nih....bunga dia lak wangi²....owhh..rasa cam nak gi SPA lagi la nih jugak

Sepanjang aku dok ber SPA² nih, prebetsabu dok jerla menunggu. Aku kat dlm nih dok risau kat dia dah kot² ler boring ke apa kan. Kuar² jer dia ler dok senyum jer rupanya dia pun ada xtiviti gak...ahakss....oklah tuh idak ler dia buring n buhsan sgt adalah gak xtivitiya...disamping dpt menambah ilmu di dada...ahakss.
Camna?

6 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

rasa2 mcm nak spa je la la ni jugak...hihihi

mazzura said...

wahh..bestnye g spa..memanjakan diri..brp ongkosnya dan lamanye dong?

masviona said...

ms. lilies:
itu ler psl...saya pun rasa cam nk gi spa balik je nih.

mazzura:
ongkosnya klu disana murah saja buk....cuma 350k rp saja...masanya 2 jam settle...klu kita amik masa utk berendam skejap saja la.

tuberose78 said...

member2 akak yg penah pegi pon kata mmg kat sana lagi best and murah..

mummy Darin said...

oowww.. x tahannya kena bukak sumer

CuTeMiUt78 said...

wah..tgk cite viona ni.. bestje kan.. manja2kan diri kat spa..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!