Header

Wednesday, November 12, 2008

Ter 'create' nya masviona.com

Ok uols, hari nih aku nak bercerita psl url blog kesayanganku ini yg baru.

Actually plan ada dah lama cumanya aku ler yg jadi penghalangnya...ahaksss. Ye mmg aku ler penghalangnya uols....sebenarnya dah lama la prebetsabu cadang nak tukar domain aku punya blog nih...aku pun ada gak bercadang tapi memandangkan kena kuarkan ongkos maka aku pendamkan ajer...saje nak melewat² kan nya....ahakss...iye uols aku mmg agak berkira² sedikit dlm hal keewangan nih.

Sekali tu...tau² jer prebetsabu bitau aku yg dia dah beli satu domain host utk aku.....waaaa...dah siap complete dah register pun...dah settle dah sume...waaaa...aku nak ckp apa lagi...i follow u..jerla.

Aku sebenarnya bukanlah tak nak kuar duit..tapi dah dia yg sudi dan rela nak wat utk aku...aku ofkoz ler terima ngan hati yg terbuka uols, org dah sorongkan bantal kat mata aku yg dah sanggap gegiler nih kan, terima ngan redha jerla, aku nak marah² pun benda dah buat dah..nak marah pun benda bukannya salahpun..aku pun suka...lalala...

so... sekarang nih dgn lafaz bismillah aku dgn berbesar hatinya nak merasmikan url domain address blog aku yg baru...silakan uols masuk sini yer...sama jer mcm dulu cuma adress jer yg sudah bertukar http://masviona.com tapi masvionanas.blogspot still boleh digunakan....memana yg uols nak click pun tak kisah janji masuk sini ye tak....peace...:)



so harapnya uols enjoylah memana url pun ye...sayang uols sumer..:)

Camna?

6 Comments Uols:

mazzura said...

Tahniah!!!brp rm nak buat tuh?

CuTeMiUt78 said...

berapa kena bayar viona.. tahniah ya..pe pun kita tetap follow blog viona

masviona said...

mazzura:
sumenya disponsor oleh prebetsabu

cutemiut:
rasanya tak mahal sgt kot..tp urusniaga dlm USD....tq cute..:)

tuberose78 said...

peace to you tooo!

prebetsabu said...

viona: urusniaga dlm usd sbb kita deal ngn provider kat luar negara.. klu yg mesia punye leh je pakai rm... tp mesia punya mcm mahal je..

huhuhuhuh..

mummy Darin said...

selamat ber blogging dgn domain baru

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!