Header

Saturday, November 15, 2008

Terbekenan dgn Belt lah Plak

Cop!!!!

Before uols nak kata² masviona kan, baik ler aku bitau dulu.

For this time bukan aku yg terbekenan tapi kali nih giliran prebetsabu lak tau!!!!...kalu tak asyik² masviona jer ye tak terbekenan itu ler terbeli ini ler...hahhaa...kali nih prebetsabu ok.


ni ler dia yg dia dok terbekenan tuh.

Ni kat kedai jeans street in jeans tuh ler...ada lak jual belt nih kat kedai dia. Haa apalagi prebetsabu pun terus ler rikki² rege n segala bagai ler ngan diorg.

tgh sebuk menelek ler tuh....sekali ngan aku pun terbekenan sekali...shantek!!! uols, nak² yg kepala oval tuh, mmg cantik sgt...lain ler nampak klu nk compared ngan yg kat psr mlm tuh...namapun ori kan.

pastu confused lak...rambang mata dah prebetsabu byk sgt yg menjadi pilihan kalbu


So....Agak² uols mana satu pilihan kolbu prebetsabu tuh?????
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

serius mmg cantek2 la belt tu..

selama ni kan, mana pernah aku ada belt khas utk pakai ngn jeans tau...

dah lama dah teringin nak beli belt yg ganas2 sikit utk disesuaikan ngn jeans.. ala.. belt yg buckle beso mcm dalam n3 tu la...

baru la menonjolkan ciri2 kejantanan kan?

takkan la sampai bila2 pon nak pakai belt utk pakaian formal kat jeans?

kahkahkah...

*bila tgk belt buckle besar ni, teringat kat mamat rockerssss lak... rok oooooooo !!!!

* ayu * said...

kalau dh berkenan mmg rasa mcm semua pun cantik kan?

CuTeMiUt78 said...

emmm... klu dah berkenan memang rambang mata jadinya

masviona said...

ayu n cutemiut:
satu perkataan yg tepat...haah betul tuh klu dah berkenan sumenya nmpk cantik..dah tak heran dah rege dia camne pun

mummy Darin said...

kalau dah berkenan... rembat jelah kan.. kang termimpi - mimpi susah plak nak tido malam..he..he..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!