Header

Sunday, November 09, 2008

Test sending using email

Ni tgh test send guna email yg dah d set kat hp...

Jd tak ni...

-Sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

waahh jadi...

lpsni leh la update real time...

*tp gprs mahal la... kahkahkah... atleast murah la guna email takyah load web blogger... sikit je data transfer dia.....

CuTeMiUt78 said...

wah.. sukkkaaanya..

mummy Darin said...

dah berjaya pun

tuberose78 said...

canggih-canggih...

masviona said...

hoho...skrang nih asyik on9 thru henpon jer dia

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!