Header

Tuesday, November 18, 2008

Thirsty Time

strawberry milk shake..prebetsabu punya


hot cappucino...masviona punya

kacau dulu...kasi buang buih² tuh dulu

sblm minum bg pose yg ala² model dulu...ahakss (sempat lagi tuh!!!!)

then..baru ler leh minum....hrrmmm...sedapnye

Tapi still tak hilang dahaga, Ngape erkk???? confused sungguh la weei.....jadinya weols order lagi....ice lemon tea for me n tropical jus for prebetsabu....weols berdua jer tp order air smpai 4 gelas...apa kes??????

Tak tau nak kata ler uols...hari tuh weols berdua mmg haus sgt²....sblm terjah SR nih pun dah minum dah tuh...before kuar umah tuh pun dah minum sesiap pastu tgh tuh, lunch pun..minum banyak gak......ermmm....klu aku nih aku prasan ler gak nape coz, aku klu diserang bendera merah mmg gini jadinye...haus memanjang tp klu prebetsabu tuh idak ler ku tau sebab musababnye...dia pun heran ngan diri sendirik.

Makanan masih bersisa tapi air sume dah licin.....haus sungguh la wei...nasib ler avin damia ngan susu dia tuh...klu idak maunye 6 gelas weols order hari tuh....sabo jerlah.
Camna?

6 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

prebetsabu tolong bini dia angkat bendera merah sekali...tu pasal haus je tu...hehehehe

Nurmala said...

wak!!!! nampak cam sedap la hot cappucino tuh

prebetsabu said...

ms. lilies: sbenarnya kan, kitorang dah lama pasan.. sblm viona diserang jepun, aku sure akan kuar jerawat byk lak tu...

huhu.. so aku dah leh bajet la selalunya time aku kuar jerawat tu maknanya jepun akan menyerang.. hahahah

nurmala: cappucino mmg sedap..............................

CuTeMiUt78 said...

ada ke gitu plak.. tapi bagus gak... time jepun nak serang je.. prebetsabu dah tau dulu.. haha..hah..hah

tuberose78 said...

tom yam SR tetap menjadik poooojaaaaaaann hatikuuu... syeeedappp!!

mummy Darin said...

cuaca panas sangat kot...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!