Header

Tuesday, November 04, 2008

Walid Sponsor Bonda

siap mintak TH classic nye perfume lagi sbg free gift.

Ni prebetsabu sponsor haku....huhuh. Terkejut gak tetiba jer xde hangin xde ribut dia tetiba jer nak belikan aku perfume nih...hehhe mcm ler selalu dia tk pernah buat kan..ni yg aku makin sayang kat prebetsabu nih tau..dia kalu angin baik mmg xde berita apa pun tau² jer dia offer aku itu ini.

Ingat dulu masa aku dok tergila-gilakan PDA handset almost 3 years lepas. Masa tuh kat MV gak, tetiba jer masuk kedai handphone n terus tanya nak beli tak mini O2 nih....hohoho terngangga² aku kat kedai tuh...terus aku lak tanya ada duit tak ni??? hehehe..prebetsabu terus senyum simpul sambil jawap...kalu nak leh jer...eden pun apa lagi kan.

Tapi gilos advance aku masa tuh, time tuh PDA nih baru² kuar lagi tau (bulan 10 thn 2005...jgn xtau aku ingt lagi tarikh beli O2 nih)...sampaikan ada time² tuh aku nak guna hanset sendrik pun malu² tau..yela O2 kan nak kena guna stylus (pen yg nak tekan² tu le)...dia kan touch screen xde keypad nih segala. Sekarang nih, aku dah tak pandang dah PDA yg jenis² touch screen nih bukan apa pun...susah nak guna xspecially time drive susah nak sms pastu yg aku nyampah ngan O2 aku tuh screen alignment dia tuh selalu larik² kita...kita nak tekan A tertekan B..nak tekan C jadik M....lebih kurang camtu ler. Skrangnya PDA phone dah ok kot xde lagi masalah camni.

Eh naper lak aku melalut dok stori mori pasal O2 nih jer berjela nih. Back to the true story balik ye uols..jom..jom

Memula tuh weols just stop untuk amik bau jer sekali prebetsabu sponsor lak...aku apa lagi terus sambar ler kan tapi memula nak sambar Green Apple DKNY punya coz unisex sekali promoter tuh dok promote lak tommy hillfiger nye produk.....aku pun mcm waaa.....tommy ke??...terus weols hanyut dlm kenangan gitu....memory sungguh ler tommy nih....aku seakan² dapat merasakan bau TH Classic disekelilingku saat tuh n sekarang jua....ahakss.

Naper???

Coz dulu time bercintan cintun prebetsabu guna TH Classic tuler....huhuhu.

Memula aku nak sambar yg pack kecik nih jer.....rege rm175 tapi terbekenan lak ngan travel pouch bag gift tuh..so kena lah amik yg besar sket tapi rege dia ofkoz dah lain kan makanya kena tambah ler ongkosnye sket...so hasilnya mcm kat ats tuh le.

dpt body lotion tuh free

First time aku nak try tommy girl nih, kalu idak pilihan aku selalunya estee lauder n the body shop nye perfume jer....eh lupa kdng² tuh pakai cologne baby johnson's jer. Dari skolah dedulu pun pkai nih, skrang pun still pkai gak klu time siapkan avin damia lepas mandi tuh sapukan gak kat badan sendirik.


Camna?

10 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah best tu perbetsabu sponsot TH lagi erk.. tapi memang bau dia sedap ler.. skke baunya tau..

Kebencian_Maharaja said...

suami syg isteri, bagusla gitu....

mazzura said...

bestnyee dpt free..mas pakai x?kalau tak pakai anto je sini..org sini pakai je pape perfume pon..haha

Umi Mia said...

dulu kita kan..memory ngan tommy girl...ex-boypren bagi lepas abis SPM..first time dapat perfume mahal..hukhukhuk...

Ada Ayrissa said...

tommy girl mmg penuh dgn kenangan...

lily lotus said...

prebetsapu nak adik angkat tak..hahaha :P

tuberose78 said...

gucci rush tetap pujaan hatikuuu....!!

mummy Darin said...

saya teringin nak dapatkan perfurm estee lauder... beyond paradise, tulah perfume 1st yg saya beli and beli kat US plak masa tu, balik KL, terus plak mamat tu terpikat, now hubby i ler..

prebetsabu said...

waahh ada nostalgia gak ek..

a'a beyond paradise pon syahdu gak bau dia...

mummy Darin said...

tapi ada org tak suke.. my ex-ofcmate cakap cam bau bunga kat kubur.. kalau memalam sure takut.. muahaha.. padan muka.. sapa suh stayback lelama kat ofc..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!