Header

Wednesday, November 19, 2008

World Green Day......Masviona

Semalam kan...eh silap isnin lah.. adalah Hari Hijau Sedunia saya....ala² masviona world green day gitu...ahaks

Kalu uols nak tau saya bukan hanya menerai (try) bag lappy baru yg nih...i like utk bag itu.


Tapi saya juga telah mengetest (test) salah satu drp kasut baru saya...ahakss


slh satu drp kasut dlm kotak nih saya dah pkai....but dedua i like!!!


taraa....ini ler kasut baru saya

So...itu ler sebabnya saya katakan....isnin lepas adlh hari hijau sedunia saya. Selalu saje sebenarnya.... ada hari hijau sedunia saya tapi senin lepas aldh spesial sket coz saya baru first time menerai bag lappy n kasut baru saya..ahaksss.....

Layan kan masviona yg tengah dilayan mood sengal ini. (weeiii..masviona sedar ler sket hari nih dh hari rabu ler)...nak wat camne saya kan wat n3 auto publish hari², jadinya n3² saya selalunya agak ketinggalan sedikit or agak kebelakang sehari or maybe 2 hr dr hari kejadian...gitu ler ceritanya...tapi ada gak n3 yg bersiaran langsung...or maybe ada gak n3 yg terlewat 2-3 jam jer dr kejadian sebenar.

Oh ya...saya juga ingin menepek disini (by request ye!!), gmbr seorg jejaka kacak (pd pndgn mata saya ler)...sebabnya ramai yg request dgn saya mau lihat jejaka tampan ini ngan vest barunye.

Saya dah mintak kebenaran jejaka kacak itu tuk snap picca dia ngan vest baru dia (saya request lak soh dia posing² bagai)....tapi dia segan uols...saya siap ckp ada org request...dia ckp klu gitu lagi ler dia malu...so utk tdk menghampakan member² n reader² saya....saya tepek jugak lah picca jejaka kacak itu yg telah saya curi² snap...candid lagi....wahhh gitu.


nah ini dia jejaka kacak itu....but remember ye jejaka ini sudah berpunya...hohoho.

Gambar belakang pun jadi lah ye uols...:)
Camna?

6 Comments Uols:

Nurmala said...

i like green ok..
hehehe..sejuk je mata memandang...

tuberose78 said...

go go greeeeennnn...!!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang everything green erk.. peminat green ke viona..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. jejaka tampan tu.. pemalu ler plak.. sejak bila jadi model pandang belakang ni..

mummy Darin said...

aiyo.. gambar belakang je ke prebetsabu.. huh.. pemalu ya amatss...

mummy Darin said...

V, tu pasallah saya suggest letak nama.."evergreen".. ha..ha..ha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!