Header

Friday, November 07, 2008

Yabedabeduuuuuuuuuu!!!

Peng peng peng peng peng peng peng peng peng..
kebaboooooooooooooooooooooooooooooooooo...

kahkahkah..

kali ni aku tembak byk2 sikit n pakai bom besar sikit...

sbb apa?

sebab.............


aku n viona telah berjaya memenangi invitation ke screening Quantum of Solace...

huhuuh.. jgn jeles ok?

thanks tu GoMobile & Nuffnang sbb bg peluang menjadikan kitorang antara org terawal menonton file James Bond terbaru ni...

camna kitorang menang invite ni?
sbb kita sahut cabaran dia soh blog pasal event dia...
ni n3 berkenaan.. gomobile-gomobile-go
simple je pon tak sangka lak mengena..
kahkahkah..

ehemm.. v
balik nnti kita beli sut smart2 utk b ek.. pastu gel rambut kasik rambut kemas n berkilat2 gitu... hahaha b kan agent 888...

screening tu ahad ni kat Cathay Cineleisure, Damansara...

so leh la pagi2 tu kitorang merendek kat IKEA????


*ada sesapa lagi dpt invite? kita jumpe di sana........
Camna?

6 Comments Uols:

KM said...

Bagus2 bro. Ko jd Bond & Mas jd Bond girl. Aku jd jebon pun jdlah hehehe....

mummy Darin said...

congrats to both of u..

prebetsabu said...

KM: apa lak ko jd jebon.. ko jd la scientist dlm agensi tu.. ala.. yg reka cipta gadget2 spesel utk agen2 bond tu.. huuhuh... ko cipta la 1 alat bg pemimpin sedar diri yg dia tu bekerja utk rakyat.. bukan diri sendiri n kroni.....................................

mummy: tqvm...

tuberose78 said...

weihh.. takkan dapat 2 invitation jer kutt..? kalau ada lebeh tu bak mai la sini... hehhee..

Yatie said...

congrats .. congrats ... tak sia2 buat entry gitu .. :)

masviona said...

heheh..alhamdulillah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!