Header

Monday, December 22, 2008

Anak Dara Cun Bertudung!!!!!!

Semalam before gi umah k.nik kat selayang singgah sat kat tesco extra tuh ada barang nak beli sket.

Kebetulan lalu lak kat booth yg jual selendang n tudung kan. Ternampak plak tudung cute nih utk budak² kan. Saje ler nak mengetest kat Avin damia kan sekali anak dara tuh suke plak.

Nenek dia lak tgk cucu dia dah terbekenan terus ler belikan utk cucunye....ahaksss. Bonda dia terima ajer. Memula dia cam pelik gak bila sume pastu org suke tgk dia pkai tudung tuh n sumer dok ckp cantikkkkkkkkkkk......terus dia pun ckp "tantekkkkkkkk". Dah bayar terus pkai....kelakar giler....cute sgt

Jom layan picca anak dara cute nih.....jom.

memula cam pelik sket...xbiasa kan

ni dah start suka n terus nak lepas....padahal ni baru sesi mengetest nih!!!

yg nih nenek dia belikan utk cucunya

alahai ayunyerrrrrrrrrrrr anak bonda nih..dah besar nnti jadi anak yg solehah ye sayang!!!

so sweet..suke tgk dia pkai tudung ni

Budget ayu ler sgt pakai tudung litup tuh....but bila org soh joget jer dia goyang gerudi tak hengggggggat punye!!!!!. Yang makcik² n sepupu² dia lak tak puas² nak tgk dia goyang gerudi...ahakssss.....ooowwhhh sowi sket...teknik tuh itu bukan bonda dia yg ajar tau!!!! bonda n walid dia pun confius mana ler dia belajar goyang gerudi tuh.
Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

kiut giller avin pakai tudung tuuu... nampak ketembaman pipi dia.. hehehe...

ehem.. hijau lagi ker??

chUNk said...

kak mas, cute gila k...huhu..mcm bonda nye...bile nk jumpa lagi? :-)

masviona said...

tuberose:
"masehhh..mak uda". Avin wakilkan bonda dia soh ckp camtuh

chunk:
tq....bonda dia pun cute juge kah???ahaksss.

Jom jumpa lagi...:)...but bila??dlm minggu nih xdpt la

Ms.Lilies said...

hehehe....cuteeeeeeee je muka dia pakai tudung tu..btw..bila kita nak dating yek hahaha

MasNurin said...

hehe cute..budak2 kena train dari awal2 esok kalu dah besar liat nak pakai tudung kita gak yang susah. Iskhhh pedih...pedih

masviona said...

ms. lilies:
tq...itu ler psl bila kita nk dating nih...asyik ada hal jer memasing...weeknd nih pun still xdpt sbb nak melayan parents dtg umah

MasNurin:
haaa..btol tuh.bak kata pepatah melentur buluh biar lah dari rebungnye.

CuTeMiUt78 said...

alahai.. cutenya dia pakai tudung. memang comel sgt..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!