Header

Friday, December 05, 2008

Antoo Fighter..

Siapa dah tgk citer Antoo Fighter?

Best ke?

Menjadi ke teknik cgi dia, or nampak mcm kartun?

Sesapa yg dah tgk leh tak bg review serba sikit kat komen..
Camna?

6 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

errkkk..menarik ke?
cam x best jer...

masviona said...

Ada ayrissa:
entah ler ada...akak tgk cam xbest jer but dgr2 colection dia leh tahan gak...tayang tak smpai seminggu... colection dh sejuta lebih dah.

tuberose78 said...

ooo... ada ek citer tu..?
akak lagi ler ketinggalan bab citer2 baru nih..

tuberose78 said...

dah lama rasanyer x up to date ngan movie2 terkini.. nak tgk tv kat umah pon kekadang jek.. mana sempat..

mummy Darin said...

saya tak pernah tengok.. terasa cam nak tgk pun ada...

prebetsabu said...

hmmm nampak gaya ramai yg x tgk lg... Xpela... Nnti tunggu raya thn dpn sure ada dlm tv..

Kahkahkah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!