Header

Thursday, December 04, 2008

Avin Damia in Action

Avin damia pantang tgk telefon ke handset ker sure nak diambil buat main. Kengkononnya dia tgh on the phone ler...ngan sapa tak tau ler...mulut cot cet cot cet...entah apa yg dia bebelkan pun weols tak ler nak tangkap.

Masa nih kat hotel weols tgh bersiap nak turun bekfes yg dia lak bangun² jer terus capai phone kat tepi katil terus wat aksi macam tgh bergayut. Memula duduk bersila pastu siap meniarap lak. Dia saje jer nak dgr bunyi phone tuh.

Walid dia dah geram byk kali dah sorok² phone tuh but dia still gak nak main terus prebetsabu cabut wayar cable dia tuh. Main je ler phone tuh ajer.


action mcm yer² jer tgh on the... ngan sapa entah..hehe


main lah phone tuh...walid dah cabut wayar dah

dia dh buring tekan² xdak bunyi...terus hangin nak digigit nye wayar tuh

Dah nampak camtuh, bonda dia terus ler wat action nak "heppp"....yg dia lak terus mencebek...wat muka nak nangis pastu gi ngadu ngan walid dia....pastu start ler dia wat aksi² majuk dia tuh ngan bonda nih....aduyaiii.

Camna?

14 Comments Uols:

kojah said...

hehe manjenya avin damin nie...ikOt cpe tuh sis?tettttt!~

prebetsabu said...

kojah: aku tekan buzzer...jwpnnya, ikut pangai bondanya, masviona...

*aku tau jwpn aku sememangnya tepat...

CuTeMiUt78 said...

avin memang blh geng ngan mirul.. pantang tgk tipon..

CuTeMiUt78 said...

nnti dia sibuk la dok cam org berbual tu, tapi bahasa dia la.. ntah apa2 ntah..

CuTeMiUt78 said...

lawak je.. tgk aksi dia tu..

Ada Ayrissa said...

hehehhe..mmg pesen budak semua cam tu kot kak mas...

masviona said...

cutemiut:
iye ker cutemiut..:)

biler eh leh kita bwk avin damia ngan mirul bertentang mata nih...ahakss..leh la mak pak dia berjupe sama..:)

Ada Ayrissa:
agaknye lah kot ada...but dia punya gelagat tuh wat kita nak tersenyum sendirik jer kan.

nas-at-work said...

hehehe.. cute la avin damia.. ikut muka sape agaknye.. =P

tuberose78 said...

bebudak baya avin mmg cam tu.. si safiyyah kalau jumpa kalkulator pon dia jadikkan phone.. "loo.. lo..".. tu jer la yg boleh sebut..

prebetsabu said...

nas: klu kiut,ikut walidnye la. Klu ikut bonda,ayu n cantek!

Tuberose: mcm dh lama je rsnye xjumpe safiyah

mummy Darin said...

nasib baik x putus wayar telefon tu sayang... kiut je Avin..

mummy Darin said...

and kiut jugaklah kaler phone tuh

Jue ~ mama DnD said...

comel..cute & bijak... bebudak igt tepon tu mainan...hikhikhik...

prebetsabu said...

tu belom tgk aksi dia ngn remote tv... Habis dia tekan2 tukar channel... Pastu cuak sbb salah tekan..

Kahkahkah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!