Header

Monday, December 01, 2008

Baru Dapat Access Wifi nih

Yuhuuuuuuu....!!!!!!!!!!!!.....masviona here..how r u sume??????

Masviona masih lagi di kelantan uols.....sowi sesgt coz xdpt nak update dah byk hari dah ni kan Aku pun dah mcm sewel jer rasanya xdpt nak update masviona.com nih...aduyaiii.

Kes dia weols nih sanggup ler pi book hotel semata² nak guna wifi, dh konfemkan sesiap ngan staff dia dpt access wifi dlm bilik tak?????.....katanya boleh...xde problem.

Dah masuk² huotel ni, access point dah defined dah but internet still xdpt nak masuk...aduhhh...hampeh betol la. Dah byk kali aku dok call mengadu kat staff front counter tuh..but hasilnya nan ado jugok. Tak cukup ngan tuh, weols siap turun bawah lagi complaint.....prebetsabu siap ajar staff diorg soh stop n on balik router diorg but katanya dah malam pintu bilik server dah tutup n dia xde lak xde authority nak masuk bilik tuh. So jawabnya malam tuh aku tido ngan hati yg gundah gulana oz xleh update blog...ahakss. Dlm pala nih ada byk criter ngan nak share kat sini but xleh nak access internet lak....so how???????.
Perasaan aku mlm td..BENGKEK jer....sakit hati uols.

Ni pun aku dpt update nih coz aku sesaja ler nak kuar makan yg lite² jer kan sementara nak tunggu dinner...ala² hi tea gitu kan. Tetiba nak ada satu kedai kek kat KB nih...Muhibah Donuts n Coffee ada bg wifi free kat customer dia..so apalagas ,kan bergegas ler aku mintak prebetsabu carik parking n terus lepak kat sini.

FYI, kedai kek nih lah dulu aku tempah kek perkahwinan weols yg cantik, cun n maveless itu. Skrang nih tokey dia dah maju setapak lagi ngan pembukaan cafe yg dinamakan Mubibah Donuts n Coffee nih kat sblh kedai kek yg asal tuh...ini sudah baguskan......dah mcm ala² Secret Recipe dah lebih kurang nih.

Uols nak tau apa yg aku makan.....uols nak tau ke????oklah ni dia

aku minum.... latte coffee..hujan² nih layan hot latte nih best gak kan

aku makan Cho Cheese Stick yg nyummy nih.....n beberapa ketul donuts

Prebetsabu n Avin Damia makan apa. Uols nak tau gak ke?????

ooohhh...tak nak erk???

ok so ini jerla erk utk kali nih....:)


Eh ada gak yg nak tgk ke????? main² lah uols nih.......

oklah²....nasib baik ler aku dah sejuk hati nih..dah dpt update blog kan....so kau boh picca nih lah senang...uols telek ler...apa yg prebetsabu n avin damia makan antaranya ada dlm picca nih tp idak ler sume nye.







Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

subscribe la satu broadband lain.. celcom ker.. maxis ker.. nanti maner2 bley bawak... hehehe..

prebetsabu said...

alahai xkuaser ler k.diah nak invest byk² kat satu tujuan yg sama jer...lagipun bukan nak pkai selalu pun.

Baik pkai yg free jer skrang ni kan dah byk tempat yg ada kasi wifi free...dah ada yg free gunakan ler...ahakss

masviona said...

alamak!!!

Oleh kerana xcited nk update blog nih, aku terlupa yg aku pkai lappy prebetsabu n prebetsabu lak dah login blog ni ngan id dia, makannya aku telahpun post n3 ngan id dia.

Sila abaikan ayat ini "posting oleh prebetsabu..." tu ye...masvioona yg publish n3 nih uols n juga komen terdahulu...sekian.

UnGu VioLeT said...

bestnye.. lapo terus perut nie tgk..

kojah said...

cho cheese stick cm sedap jerk...

mummy Darin said...

sedap - sedap belaka...

mummy Darin said...

oh choc cheese stick.. cemanalah rasa dia yek...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!