Header

Wednesday, December 24, 2008

Bila Malaysia nak ada salji?

Kahkahkah..

tak boleh blah ok...
aku klu dok sengsorang cenggini la..
ada je la aku dok pikir bende itu ini..

ni tgh bosan dok sengsorang kat bilik hotel, teringat plak dah nak Krismas kan?
klu kat negeri mat salleh, time ujung tahun cenggini, musim sejuk..

hmm.. rasa mcm best la plak sesekali nak merasa musim sejuk..

dulu pernah masuk kat rumah salji mines tu...
tp tak feel la sbb kita tau kita sebenarnya duduk dalam satu peti beku yg besar..
tak rasa suasana alam semulajadi...

bila la agaknya mesia ni nak turun salji
kahkahah...

leh main2 baling ice..

kahkahkah..

sengal..

neway, aku mewakilkan CEO masviona.com ni, yakni Masviona sendiri, mengucapkan selamat hari krismas buat yg beragama kristian...

peace no war!


Camna?

5 Comments Uols:

syanis said...

betul betul... dulu kecik² selalu berangan... malaysia trn salji

Nurmala said...

wah!!! kalau malaysia ada salji..dah tentu la kita heroin dalam cerita winter sonata..wakakakaka~~

prebetsabu said...

syanis: sure kecik2 dulu pun terpedaya konon adanya harta karun kat penghujung pelangi.. huhuhu.. aku terpedaya...


nurmala: wahh.. imaginasi tingkat tinggi nih...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. wah klu m'sia ada salji.. tak yah ler nak g negeri yg ada salji kan..

tuberose78 said...

kecik2 dulu slalu doa mesia turun salji sbb nanti leh main2 ngan salji.. hahaha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!