Header

Thursday, December 18, 2008

Bye bye 2008

salam korang sume..

Pejam celik2, arini dah 18 disember 2008..
Tinggal lg x smpi 2 minggu utk melabuhkan tirai tahun ni...

Cepat sungguh rasanya..
Bole x klu aku nk pinjam kuasa si Hiro Nakamura dlm citer Heroes tu..
Aku nak freezekan time!

Serius..byk bende dlm perancangan yg masih x tercapai..

Bila kenang2 balik, rasa sedih pun ada gak..
Yela..rasa keciwa la ngn diri sendiri sbb xdpt accomplish certain target utk tahun ni..

Tp takpe..tu bukan maknanya gagal kan?

Tahun 2008 ni byk cabaran n dugaan..
Dan byk jugak kenangan manis!

Overall,diharapnya, dgn saki baki tahun ni yg masih bersisa, harap2 dpt dimanfaatkn sepenuhnya..

Bersedia utk menghadapi tahun 2009....!

*maknanya meningkat lagi la umur kita..haHa
Camna?

4 Comments Uols:

Nurmala said...

mmg banyak kenangan sepanjang tahun 2008 ni. harap² 2009 membawa kebahagian..AMIN!!

tuberose78 said...

selamat tinggal 2008...

cepatnya masa itu berlalu.. huhuhu..

prebetsabu said...

nurmala: amiiiin!

Tuberose: tu la psl..sedar2 dh ujung thn!

Moga 2009 menjanjikan ketenangan ekonomi, politik, jiwa n dunia!

Xmo lg dh kacau bilau sini sana mcm rhn ni..
Serabut

CuTeMiUt78 said...

ya betul tu prebetsabu.. harap2 sinar 2009 membawa kebahagiaan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!