Header

Tuesday, December 23, 2008

Damia Windu Walid

ni masa dia tgh happy...dpt kuar jenjalan ke shopping ke suke ler dia....shopping ke???....itu bonda dia yg like it.

Anak dara cinonet nih kan semalam majuk coz windu kat walid dia. Buat onar jer semalam....melalak bukan main lagi...mcm sakit² jer......kengkononnye nak tunjuk protes lah tuh pasal walid dia tinggalkan dia...dia kan manja ngan walid dia tuh.


budak nih dah besar dah skrang

sebab tuh ler dia dah pandai nak merajuk².....tunjuk perasaan bagai

dia ngan walid mmg rapat...tido mesti nak carik ketiak walid dia

selalu kiss walid dia..bila soh kiss bonda dia xnak..bila bonda majuk baru dia pandai nak kiss...sob..sob

damia miss walid ye...bonda pun sama...hehehe.

Sebab tuh ler selalunya weols selalu ikut prebetsabu klu dia kena outstation......ahaksss. Sebab dari kecik lagi damia mmg selalu dibawa kemana² saje....itu ler sebabnya masviona dulu pernah benti keje jap....sekarang dah keje balik xleh la nak ikut lagi...but klu kena hari cuti ikut jugak...or prebetsabu akan adjust schedule kasi weols dpt join sama...:)


Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

aduhai viona wat n3 syahdu lak...

Smlm masa b tdo pon dok terjaga2..
Rasa kosong je..
Takde selitan tubuh kecik damia kat celah ketiak b..
N takde pelukan manja isteri...

Wawawa... Nak balik!

julietchun said...

Salam ziarah.
Budak2 skang cerdik, cam kata satu iklan tu, "DUNIA DAH BERUBAH,ZAMAN DAH MAJU".

MasNurin said...

kehkehkeh anak aku pun suka tido kat celah ketiak ayah dia...agaknya tertarik dengan deodoran tu. Aku rasa kecik jer dia nak esok besar gerenti dia tak mau.

@t00neY r00neY® said...

ke mak die yg xleh tglkn encik prebet?alsan ye...

~akuni~ said...

Salam ziarah...

ChesterChaz said...

comey sungguh si kenit tu yek.. hehe.. nice blog by the way..

CuTeMiUt78 said...

emm.. memang mirul pun cenggitu gak.. manja ngan ayah dia.. skit2.. ayah..skit2 ayah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!