Header

Wednesday, December 10, 2008

Donut

Sekarang nih aku mcm dah jadi hantu donut lah plak......agaknya aku dah berjangkit ngan prebetsabu kot (prebetsabu is a donut lover) but aku ada sket kelainan ler, aku tak suka yg kosong tuh jer aku suka yg ada flavor n topping design² tuh ala yg macam kat donkin donuts n big apple tuh ler.

Ermmm...type n3 nih sambil telan air liur...harus ler petang nih aku gi carik nih. Picca nih kat big apple last week masa kat klate.

yg nih nak tapau bawak balik umah my mum

alamak...telan air liur lagi nih

masviona suka chocoholic n chococinno...i like it!!!

Prebetsabu tak makan durian tp hari dia saje menggatal nak try Duren Duren.....mmg xleh masuk lah...ahakss. Kelakar tgk muka dia hari tuh.

Errmm.....gurpp..terliur nye harus aku gi carik gak petang nih but aku kena gi ngan avin damia jerla....niza dah balik KG dah pagi tadi....sob..sob...
cedihnya....lambatnya nak tunggu hari jumaat nih nak hug n kiss prebetsabu...i missed him already.

Tapi kali nih nak carik dunkin donuts jer, ramai org yg suka big apple but aku lagi prefer DD lagi...rasa lebih kureng sama jer but entahler aku mmg lagi suka DD....maybe sebab aku dah selalu makan DD n lagi suka ngan set dia kan.


Camna?

11 Comments Uols:

cendawanintim said...

mana la nak cari BA kat teganu nih...

kita onkan blutot ajer lah!!!!

ArELeEz said...

big apple xpenah try lg. j co ngan dunkin dah try.

prebetsabu said...

miss u 2 viona..

tuberose78 said...

eii... cedapnyer nampak.. lapau la plak perot nih bila tgk donut yg ada cikelat tu...

Opie said...

bestnye la donut2 tuh...tp saya lebih suke j.co lagi...lembut cam kapas....nyum nyum..

Puan Iza said...

oh sedapnya donut big apple itu...yum..yum...

chUNk said...

donut tu sedap gile...hmm..
tetibe je lapo..huhu...

Nurmala said...

ya ampun.....
kita sangat suka donut okeh..

CuTeMiUt78 said...

memang kita pun lebih prefer dunkin donut dari big apple ni.. best..

Eita said...

alahai big apple jugak ada kat sini :)

Ada Ayrissa said...

bg kiter, donut2 di atas nmpak cantek, tp x sedap sbb kiter x likeeeeeee...hehehhehe...
cuma geram nak hancur2kan donat yg cantek itu..buleH? :P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!