Header

Tuesday, December 09, 2008

Goyang Gerudi.....jom???

Jom uols kita layan video goyang gerudi sat. Hilangkan stress kerja memasing n pada uols yg lenguh² sendi ke penat² badan ke travel dr KG masing² sempena cuti raya haji kan....jom kita rileks² ceriakan hati n minda sat no.


avin ngan aksi goyang gerudinye...hehehe


Haaa....tu dia. Semalam kan masa raya kat umah wan dia ramai sedara mara sepupu sepapat dia lah kan, so dia pun pantang dgr sore bonda dia ckp "joget" jer dia pun start ler gelek goyang gerudi.......wat show ler kengkononnya. Jadi bahan gelak ketawa lak weols satu family dok gelakkan dia.

Hari nih dah, mmebuatkan hatiku risau coz baru jer tadi dpt call dr nursery ckp batuk n lelah dia dah start balik dah tu, kang balik nih nak kena gi amik gas kat spital lah ni....Aduyaiiii....tiap kali walid dia outstation tinggalkan dia sure ler demam ler sakit² ler....risau hati aku tau.


Camna?

8 Comments Uols:

cik wanie said...

amboi amboi dak techik tue,
berjoget yer,
chomel jer:)

masviona said...

cik wanie:
tu dah lepas aksi panas baru record tuh...ahakss

tuberose78 said...

fuyooo.. gelek tak hingat punyer!!!

tuberose78 said...

pasni susah la artis2 gelek nk carik makan... hahaha..

tini said...

amboi amboi amboi... gerudi sakan dia... tapi....saper yg bergerudi sebelah damia tadi ??

prebetsabu said...

Tini: yg sipi2 masuk frame video tu koreografer terulung.. Klu msk sehati berdansa, fauzi n nisda pun xleh celen!

CuTeMiUt78 said...

amboi2..kemain lagi ya.. gelek gerudi lagi tu..

CuTeMiUt78 said...

viona.. rajin2 la beri avin madu.. insyallah dpt kurangkan lelah tau..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!