Header

Wednesday, December 24, 2008

Hanger Tudung



object yg ingin ditonjolkan disini ialah bungkusan parcel itu not my hand ok...ahakss


Pagi semalam aku dpt parcel kat atas nun. Patutnya pg senin tuh dah dpt dah but person dr pos laju tuh ingt kat opis xde org dia main tinggal je slip mesej yg kata kita kena gi ambik kat opis diorg tuh.

Nah tau apa dia isi dlm tuh????

Errmm...aku lupa lak nak snap picca isinye coz smlm dah wat balik umah but blom sempat nak mengerjakannya lagi sebabnya semalam saya keluar lagi membawa ibuku yg mahu memotong rambut n mencuci rambutnya disalun so semalam saya membawa diorg sume makan sambil lepak² di mcD BBBangi (oh dlm minggu nih saje udah brape kali aku mkn mcD.....ermmm...leh kurus ke klu camni????)

But klu uols nak tengok jugak...........sat no aku nak gi cilok picca benda tuh kat blog owner dia....tak pun korang gi ler masuk sana sendirik....ni blog owner dia...cik tpah kita nih


satu hanger yg kecik tuh kita leh letak dua tudung rasanya coz dia ada dua lubang....so lg byk ler kita leh sangkut tudung kat sini

So pasni leh la aku sangkut sume tudung² n selendang aku kat sini. Kemas sket n takdelah berserabut sangat kan....sejuk sket mata memandangnye....betol tak??? sbb tudung² ni klu kita ada banyak nak lipat pun susah gak nnti klu kita nak amik yg bawah...dah yg belah atas tuh terkumbah sekali...lecehkan..kalu ada benda nih senang sket...rite?

Rege dia pun tak mahal sangat RM25 jer but tak termasuk kos penghantaran ye kawan²....klu korang nak beli gi ler melawat blog dia yer.....alah support ler kengkawan blogger kita nih kan......peace no war ok...chill.



Author's note: Sebut psl kos penghantaran....baru ingat aku lom byr lagi nih...sat lagi saya trnsfr ye tipah.

Camna?

4 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

ni mcm yg jual kat kedai tu kan..? ok gak kalo sangkut2 gitu..

cendawanintim said...

yang macam jual kat kedai tudung tu ker??

a^T04..attiey...aRe_t84 said...

kemaskan(^_^)

CuTeMiUt78 said...

kita pun guna hanger tu.. utk sangkut segala tudung2 yg ada.. memang memudahkan dan kemas kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!