Header

Friday, December 12, 2008

Hangout with Awek Cun

Semalam senang hati jer dok melepak dpn tv sambil dok melayan avin damia dok memain (main ke melasak...dedua lah senang criter). Sekali teringat lak nak sms ngan prebetsabu, cecepat ler capai handset sekali nmpk ada sms dr chunk (terharu gitu baru jer pg tadi dia mintak no phone). Pagi td tuh ym coz katanya dia cam ternampak aku jer kat area BBBangi.

Sekali dia nak ajak dating sambil makan² katanya. Aku baru jer plan xnak kuar umah tadi. Tak lama pastu ada lak incoming call dr chunk nih.....ermmm...sempat gak ler berfikir luh sejenak.At last aku sms lah ckp jadi utk tdk menghampakan dia kan since prebetsabu (kata diorg PS nama baru utk prebetsabu, aku lak MV....layan jerla) pun dah bg greenlight kan.

Apalagas berdesup ler aku siapkan beg susu dak kecik tuh n sume barang² dia. Janji nak smpai dlm 15minit jer kat Secret Recipe tuh but rasanya aku smpai lepas 20-30 minit. Ye tak korang???

Ni ler chunk awek cun yg aku jupe semalam....cute kan....kat luar lagi cute tau!!!

senyuman dia sweet jer....cam gula batu...ahakss

ha ini lak si nas (nama sama cam PS..ehhh prebetsabu lak)...member baik dia. Dia nih ramah tau...cepat mesra alam gitu

Diorg bertiga semalam ada lagi sorang membernya tuh...si Azli. Eh lupa lak nak amik picca si azli nih sensorang. Bukan apa si azli nih sebuk sket semalam coz dia sebuk dok melayan awek baru semalam. Aku rasa diorg berdua nih jatuh cinta pandang pertama gitu. Nak tau sapa awek dia..sat nor



ni haa awek dia...see siap lentok² lagi tuh

ermmm...mesra nampak????siap hug² lagi tuh

masa nih baru perasan kot yg nih bukannya walid dia


Ini kalu prebetsabu tgk nih sure meleleh air mata nih....Jeles tak B???

Finally, best sgt dpt jupe ngan uols sume guys!!!! uols sume mmg friendly lah i like...... First time jupe pun dah rasa cam dah kawan lama jer. Padahal baru jer kenal xbrape bln kan???? mmg baru sgt lah lagi. Lenkali kalu nak dating² lagi sound awal² ye leh akak masviona ko nih tunjuk skill masak sket.
Camna?

10 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

damia yg kerinduan...hehe..kunun2 dia macam yg berdukung ngan walid dia la kot tu...

masviona said...

ms lilies:
rasanya mmg camtu pun

kojah said...

bloggers merapatkn hubungan...=)

a^T04 said...

a'a..rapatkn hubungan

@tune® said...

alalala...comeinye

chUNk said...

akak, hehe..kita baru bace blog akak...baru nk update blog..bz sket arini...huhu.. :-)

Aleeya said...

aduyaiiii kemain lagik damia manja je aksinya..

tini said...

ai... walidnya no komen ke.....takkan tak jeles kot.....sian damia... rindu sangat kat walidnya tu

prebetsabu said...

walidnye ada memerhati dari jauh....

mmg sungguh tercabar naluri seorang ayah melihat anaknya bermanja2 ngn orang lain.. hahahahaha..

lps aku balik ke kl dari kk, mmg nampak damia rindu nak manja2 ngn aku.. huhuuh.. terharu gak sbenarnya...


tp.. camna la dia leh manja2 ngn si azli ni...

nak kata sama cam aku sbb pakai spek, tak jugak...

perut dia pon buncit dari perut aku.. hakahakhakahkah..

jgn mara aaa...

takpe la..

tuberose78 said...

cinta pandang pertama gitu... hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!