Header

Wednesday, December 31, 2008

Harta karun di guna semula.. Part 2

sambungan kisah damia n bb courtnya..

ceewah..

korang tertunggu2 tak apa yg terjadi berikutnya?

bagaimanakah reaksi damia?
adakah dia nak tido dalam bb court dia?
adakah dia suke?
atau sedih?

saksikan...

hiyaahhh... gaya otromen taro... suke plak dia bila kitorang masukkan dia dalam bb court dia.. siap angkat2 tgn.. korang tatau.. time tu aku pon angkat tgn mcm merdeka tu dalam hati "merdeka.. aku leh romantika tido ngn viona!!" kahkahkah..


selang beberapa minit.. dia masih main2 dalam tu.. dok explore sini sana.. aku skodeng dari luar...


tak lama pastu, dia mula nak berdiri... mungkin nak explore bahagian atas bb court dia tu kot aku rasa...


rupanya aku silap.. dia bangun nak carik manakah walid n bonda dia.. dah jumpe, terus nangis tak hengat punya nak mintak keluar.. haduuuyaaiii...


nampak gaya percubaan pertama kitorang gagal..
kitorang try plan B plak...

tutup lampu, baringkan dia dalam bb court tu n tgk camna reaksi dia..
huhuuh...

GAGAL jugak... menangis tak hengat jugak...
seolah2 klu kita translate tangisan dia tu = "JANGAN TINGGAL DAKU DALAM BB COURT NI... WAAAWAAAAA"

korang tgk la gelagat dia time kitorang mencuba kaedah plan B ni.. klaka & kesian lak tgk avin damia:-

video


so plan A & B totally GAGAL!!!

ada last plan.. plan C...

kitorang biar dia tido kat celah kitorang atas katil...
then bila dia dah lena, kitorang alih dia masuk bb court...

berjaya la jugak sekerat jalan...
pastu lama dia terjaga tgh2 malam...
nangis2...
tepuk2 sikit.. tido balik..
tak lama pastu nagis2 lagik...

aduuyyaaaiii..
tak sampai ati, kitorang amik la balik letak celah ketiak aku..
terus lena sampai pagi..

haa.. camna tu?

sampai bila dia nak tido celah ketiak?
bila agaknya masa yg sesuai utk dia tido sendiri?

bilik dia kat belakang tu dah siap decorate dah utk dia.. tp tak tau bila agaknya dia nak tido sana..
6thn? 7thn?
camna?


Camna?

4 Comments Uols:

eedany said...

Masviona,
Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

CuTeMiUt78 said...

heh...heh..heh.. lawak ler damia.. emm.. nak selit gak celah ketiak walid erk.. emm... payah tu..
nampak gayanya tunggu damia besar skit la baru blh walid ngan bonda tido bersama.. mmuuhahahha..

tuberose78 said...

kena tunggu besar sikit dulu...
skang ni tgh fasa separation anxiety.. for sure xnak punyer...

tuberose78 said...

mcm akak, aisyah ngan safiyyah still tido ngan kitorank tapi xder ler bawah ketiak.. hehehe.. kitorank letak tilam kat bawah jer..

aisyah mmg nk tido kat bilik sendri sbb ada lampu fish ngan flower.. hehehe.. dia mmg pernah tido sendri pon..
tapi weols yg dok risau.. takut pencurik masuk umah (jauhkanlah ia ya allah..)and terjadi apa2 perkara yg xdiingini. kalu tido sekali satu bilik, weols kunci bilik memalam..

ermm... dilema jugak nih!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!