Header

Wednesday, December 31, 2008

Harta karun di guna semula..

Avin Nurdamia Alhamra...
dah besar dah budak tu... dah masuk 1 tahun 5 bulan...

tp sampai skrg dok tido celah ketiak aku..
kacau daun betul aku nak romantika manje2 ngn viona pon susah..
dia dok tercongok celah antara kitorang berdua klu time tido malam tu..

kekadang tu alih dia kat tepi..
tp dia tak lama pastu dure tersedar.. so panjat balik mai tengah2 kitorang...

hmm..
so langkah seterusnya, kitorang nak try soh dia tido dalam baby court dia dulu2 tu..
dulu time beli, sekejap je dia nak tido dalam ni..
pastu dia takmo dah..
menjerit2 nak mintak keluar...

kali ni kita try lagi.. mana tau kot2 dia suke lak...
kan?

so kene la amik & pasang semula bb court dia tu yg dah berhabuk2 dok kat bawah katil...


taraa.. hambik ko.. berabuk2 dah..

memula kita bukak dulu.. jaga2.. kang terburai sume besi2 dia dok dalam tu.. slow slow aa...

ok skrg kita kembangkan kaki dia setelah sume besi2 n lapik2 kita asingkan kat tepi..


pastikan korang lockkan 4 sisi tu sekaligus time kembangkan dia separuh.. klu tak, takleh lock...


sbb dah berhabuk, vacuum dulu lapik dia so that anak tak sedut n tido atas habuk.. huhuuhuh


bantai sekali vacuum kat ruangan dalam.. mana tau ada habuk2 gak dah alang2 dah kuarkan vacuum kan...



huuuhhh.. penat gak nak pasang2 balik bb court ni.. kene vacuum bagai...
camna la nnti nak ke damia tido dalam ni...

tunggu n3 yg akan datang..
kita tgk camna reaksi Damia...
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

hhehehhe..nak ke damia tuh..?

CuTeMiUt78 said...

oh.. kejap je kan masa berlalu.. damia dah pun setahun 5 bulan.. heh.heh..heh.. mau ke dia tido kat baby court tu.. sedangkan mirul pun masih tido bawah ketiak ayah dia.. amat payah tau nak pisahkan dia..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!