Header

Monday, December 22, 2008

Hobi Punye Pasal

sempat posing masa staff diorg gi carikkan barang yg weols nak

Lepas sesi mengimbau kenangan zaman study kat UPM dulu, weols terus gerak ke ***** (nama kedai...prebetsabu soh tutttt kan coz dia kan tgh sakit hati xdpt nak snap gmbr byk²....nasib ler before kena sound tuh aku sempat snap byk lah jugak) coz weols nak riki² barang utk horse riding tu kan.

Weols tak plan nak beli pun..kan dah ckp windows shopping saje..saya nak survey harge jer lagi pun kejar masa sebab avin damia tinggal kat nursery. Nursery lak sampai kol 2.3opm jer hari sabtu.

So moh ler kita layan picca jerla dah tuh nak wat review a.k.a promosi percuma pasal kedai nih xleh atas permintaan owner kedai (permintaan ke???ahakss)....sungguhpun begitu aku nak puji gak ler coz mcm ler uols tak tau masviona kan baik hati gitu....kwang3x

Kedai dia mmg cantik, kemas n teratur sekali susun aturnya serta nmpk ekslusif n mewah gitu .....masviona like!!!. Barang² yg dijual pun lengkap.....sume ada kira mcm one stop centre utk peralatan n aksesori sukan berkuda nih.

memula pilih pants dulu

so pants dah try (entah bape helai yg aku cuba)...so now nak try riding boots lak. Boot dia mahal lah rm 360 plng murah

Prebetsabu hangin masih membara dia sempat blur kan jugak gmbr staff sana......hangin nampak....saba ye..xde mende lah...mmg ada kedai yg xkasi snap gambar pun b...saba ye sayang...ahaksss...v tetap sayang b camne² pun (ade kaitan kah???)

Helmet nih xde dah ke yg paling murah drp nih but yg lagi cun n vogue drp nih

Yang ni pun rege dia rm225.....but simple jer itu yg muka aku berkerut tuh. Benda first yg aku nak beli if let say jadi beli lah aku nak beli helmet coz xtahan weiiihhh pakai yg dah disediakan kat pusat ekuin tuh.....busuk machemmm...bau peluh. Dah tuh nak kena sarung kat kepala kan...mau pening lalat sehari aku nanti.


ni gambar magic????mana kaki PS lagi sebelah.....aku snap picca nih masa PS tgh catwalk ngan riding boots nih

bergaya ngan riding pant n boots tuh membuatkan Prebetsabu nampak bergaya dimataku


masviona yg kegirangan dpt bershopping barang utk hobinye

Tetiba jer kan. Plan asal nak survey ajer sekali terbeli lak.....habis tuh dan² tuh jer aku rasa mcm dah tak saba nak gi class lagi....iyerlah dah dapat barang barang baru kan...haruslah berkobar² gitu. Nak tau apa yg weols beli????..........tunggggggggggggu next n3


Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

haa.. seluar musti punyer.. boot pon musti.. helmet pon beli gak kut...

masviona said...

ahaksss...teror ah k.diah nih..nak kena kasi adiah ke nih?hehhe

kueh bakar said...

wahhh...aku rasa nak jadi joki kuda juge lah...

CuTeMiUt78 said...

emm.. mesti la nak kena lengkap segalanya.. tak kira ler perabih berapa.. baru puas hati kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!