Header

Sunday, December 07, 2008

Jawab Tag Lagi!!

Alang² teringat nih terus lah aku nak settlekn mana² hutang tag n yg seangkatan dgnnya yg masih belum aku settle kan lagi.

Uols jgn ler serik nak tag or bg something kat masviona ye...saya menghargainya sebenarnya but kadang² tuh maybe saya terlupa or kebetulan terbz ke apa ke masa dpt tag drp uols tu kan itu yg terus terlupa tuh....biasalah klu dah lama² tuh kan.

Insyallah pasni bila drp something drp uols, bior saya wat draft sesiapkan. So xdelah terlupa lagi....klu bz pun still leh wat lagi....itupun jika sesuatu topik tuh masih relevan n tak basi lagi la.

Kali nih aku nak settlekn tag drp rakan blogger nih. So far masih lom bersua muka lagi ngan tuan empunya diri but dah terasa mcm close gak ler coz selalu berborak ngan ym n kdng² layan sms jugak. Tingin sgt nak jupe ngan dia....mimi bila leh jupe ni????

anw......jom layan tag nih dulu ye...moh kita!!!

1. Do u think u are HOT?
Patutnya mmg pembuat tag nih kena defined ler HOT yg mcm mana kan mimi.....errmmm...but utk tdk menghampakn, xperla jwb gak ler...not so HOT i think but hot lah jugak sket²...ahakss.

2. Upload a fav pic of you


3. Why do u like this picture?
Saya suka picca nih coz......entahlah xpndai lak nak eloborate (tetiba ko!!!!!ahakss).....apa yg leh saya katakan....sooooooooooooo sweeet.....:)

4. when was the last time u ate pizza?
Errmmm....last dlm 2-3 bulan yg lepas kot @ Pizza Hut dlm JJ, Equine. Jarang makan pizza coz prebetsabu tak berapa suka.......masviona suka jer, but tgk time n mood gak. Time dtg mood tuh 2-3 hari berturut² pun layan makan pizza ok jer.

5. the last song u listen too?
Pagi yg Gelap..by Hujan

6. what are u doing right now besides this
Kemas² katil sbb jap gi nak beradu dah....n3 nih cam biasa ler auto publish lah.

7. what name u prefer besides yours?
mas, viona, masvionan v....now ada nama baru mv...errmmm xkisah ler janji mmg nama saya.

8. people to tag
Maiza
Cutemiut
Chunk
Nurmala
Irda wid

9. who is no.1
Maiza or ateh....member segroup kat matrik dulu....serumah, sebilik, sebantal kdng².

10.no.3 is having relationship with?
Alamak....idak ler eden tau plak.

11.say something about no.5
Knew her from blog hoping....nice to knowing u!!!!

12. how about no.4?
Belom pernah jumpe but suka baca blog dia terasa yg dia nih jenis yg jujur, ikhlas peramah n friendly jer. Blog hoping gak yg menemukan kami

13.who is no.2?
Baru je lagi kenal but terasa....she is a friend of mine. Hope dpt dipereratkan lagi ikatan ukhwah nih.


Ok, mimi......:)......dah settle dah tag nih. Sowi lewat nak siapkan tag nih....i think she is a friend of mine too....but still lom jupe lagi nih. I also love her daughter...syira n zara....very the cute lah.
Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. skali tgk ada nama kita la.. emm.. tapi cam pernah buat la..refer balik kat blog kita ya.. apa pun thanks la sudi tag kita..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!