Header

Monday, December 22, 2008

Jom Kita Minummmm Dulu!!!!!!!!!!

Avin damia sekrang ni dah totally kalu makan nak bersuap sendrik jer mmg xnak makan langsung kalu kita nak suapkan dia. Bagi satu pinggan nasi n satu sudu kat dia pandai ler dia makan sendiri, aku just monitor jer coz kdng² tuh da gak lari tune...nasik tak masuk betul² dlm sudu ke or betulkan kedudukan sudu kat tgn dia....tu pun dah bising² sbb dia ingat aku nak suapkan dia...padahal bonda just nak tolong jer la damia.

Selain drp tuh sekarang nih dia dah pandai minum air pakai straw n xde tumpah² lagi. Kalu dulu if dia minum pakai straw dia tak pandai nak control teknik hisap n telan lagi. Bila hisap jer dia isap banyak² but xpandai nak telan habis so mesti lah air tuh meleleh kuar balik kan...but skrang nih NO MORE ok..dia dah pro dah bab isap n telan tuh.....xdelah air tuh kuar balik....GOOD GIRL anak bonda nih.....cepat balajar...:)

Jom kita layan picca dia minum air......ahakss. Ni jumaat lepas masa weols kat Alamanda nak shopping barang make up bonda

selalunya aku mesti nak kena lapik ngan tisu byk² kalu nak bagi dia minum..pasni dah tak payah dah ler

alahai bestnye dia minum air ribena kat mcD

nak lagi walid.....:)

sampai berdiri tuh

uwaaaa...bonda, walid damia nak minum lagi

sket jer tau!!!damia dah minum banyak dah tadi...kang penuh lak pampers tuh

Pas dah dpt minum ngan puasnya...ketawa bangga gitu

Luasnye mulut ternganga...ketawa sakan lah tuh. Nampak sume gigi dia...hepi sgt kot dpt minum air ngan berjayanya...ahakss.
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuhu.. gambar no 2 tu mcm damia mata stim je sedut air..

kahkahkah....

atty's said...

gelak besar hah..syiok dpt minum air ye

masviona said...

itu kebetulan tersnap masa mata dia nak berkelip kot...hehehe

tuberose78 said...

stim.. tgh concentrate nak control minum guna straw ler tuuu..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. good girl damia.. mirul pun dah pandai nak minum pakai straw tu. klu keluar ngan dia sekarang ni dah pandai minta air kotak ribena tu..mesti kena beli 2.. takmo 1..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!