Header

Wednesday, December 10, 2008

Kita Raya Dia Pun Hepi dpt Raya Sakan

avin damia ngan kak aisyah....sakan main....habis sume toys dikumbahnye.

Hari raya korban senin lepas kita hepi ler dpt kumpul sedara mara even xdpt berkumpul the whole family pun, family yg mana ada pun tetap meriah gak ler. Weols kali nih beraya haji di KL lagi...eh silap PJ tuh masih selangor lagi..hehe.

Bukan kita yg dah dewasa nih jer seronok....yg kekanak ria ribena nih pun hepi sama ler dpt main² sakan ngan sepupu sepapat dia.....avin damia main sampai lupa diri yg dia tuh terkena serangan flu n batuk hari tuh. Punyer ler seronok dok main kan.

Yang paling kelakarnya, aku nak tergelak bila tgk dia ralit dok main ngan dolly nih....siap buat action nak suap dolly tuh nak bagi mamam lagi.

kain baju dolly nih entah kemana hilangnya

kemain lagi action dia tu (hidung dia dah berhingus wat donno jer)

lepas dah habis bg mamam nk ditidokan pulak dolly tuh (syeksi dolly tuh pkai sepentot jer....ahakss)

Macam² ler budak² nih berimaginasi tinggi betul kan...:)


Camna?

6 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

kekanak main kadang2 kita tengok smpi leka kan...hehehe

tuberose78 said...

tgk tuuu.. kembangnyer rambut anak ku..huhuhuhu..

azie(mama auni& erin) said...

amboi syoknyer dorang main anak patung

tini said...

Kalau dapat kat anakku doll tu... bukan setakat kain baju hilang., kaki , tangan ngan kepala sekali hilang

prebetsabu said...

lps dia dh boring dolly tu xnak tdo (mmg la xtdo..mata xpejam)dia pas doll tu kat walid soh tdokn.

Walid pun lyn wat2 dodoi,damia senyum trus sambung main mainan lain...

Kahkahkah...

Walid pun terjebak!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.heh... memang imaginasi budak2 ni tinggi.. kelakar je tgk avin..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!