Header

Monday, December 22, 2008

Lagi² Outstation..

Penat...
Bosan...
Malas...


sume tu dah bersarang dalam diri aku...
Balik² kene outstaion... aduuuuuyaaiii...

Kene tinggal lagi la viona & damia..
but kali ni ok sikit sbb kebetulan Mek & Ayoh viona ada mai kl..
so kitorang tahan dia soh dok umah kitorang je teman cucu n anak dia tu...

nak wat camna kan?
dah namanya keje..
nak kene attend presentation utk 1 site baru, and nak kene hiburkan hati site² sedia ada... huhuuh..

orang kata, sayangkan anak, tangan²kan..
sayangkan isteri, tinggal²kan...

thanks to viona sbb memahami tanggungjawap kerja B..

muahhhhh...
muaahhhh..

*b akan try utk pendekkan trip kali ni... harap2 site yg nak pegi tu tak byk sgt songeh!

Camna?

6 Comments Uols:

ArELeEz said...

slamat b'outstation! he3..

atty's said...

selamat OS..

Ada Ayrissa said...

alahai...sedihnyaa...

tuberose78 said...

asyik gi outstation jer....? kalu gi sabah lagi nak pesan fridge magnet bley tak? kira mcm ala-ala sourvenier gitu.. hehehe..

magnet akak kat umah dah tinggal sikit sbb safiyyah pecahkannn.. huhuhu..

masviona said...

errmm....B wat keje elok2 kat sana ye...gud luk utk b.


errmmm...1/1 dah dkt nih..adakah kemungkinan yg masviona perlu meyambut besday seorang diri?

CuTeMiUt78 said...

emm... kesian la viona dan avin kena tinggal lagi ya.. takpe la.. walid kan nak cari nafkah... so kena redha la kan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!