Header

Wednesday, December 03, 2008

LIVE: Bertolak balik ke KL..

Yeay...
Rasanya dh cukup lama kitorang tinggalkan umah kat kajang tu..

Tp lps ni aku byk lg kene outstation.. Terpaksa la lagi tinggalkan family..

Nak wat camna.. Time ujung tahun ni mmg time peak season utk projek kitorang yg dh on going 4thn ni..

Lps raya ni aku akan berangkat ke sabah plak.. Xsure lg nak bwk skali viona n damia or not..

Xpelah.. Yg penting raya haji dah smakin dkt..
Kene relakskan kpala n enjoy masa bsama kuarga..

Cau..

*hrp2 cuaca kekal panas n kering spjg prjlnn blk kl ni..now kat kb cuaca cantek...


-Sent via Nokia E71-

Camna?

8 Comments Uols:

lily lotus said...

apepun sambut raya haji dgn family dulu yerr ;)

Aleeya said...

yer, raya aji dah dkt, ko cuti lama ke?aku coti panjang gak..

masviona said...

lily:
aah raya mesti kena sambut ngan family kan...:)

aleeya:
bestla aleeya dpt cuti lama ek...weols nih kejap jer kot coz prebetsabu membizi lak skrang nih

ArELeEz said...

waa.. manyak bz, ek! ;)

tuberose78 said...

pegi sabah nak pesan fridge magnet!! hehehe..

prebetsabu said...

hahaha.. Ni kali ke berapa g sabah,br kak diah aka tuberose nk pesan brg.

Biasanya trip site visit ni xdpt rewang sgt sbb ada 11 site nk kene lawat n wat PR..plak tu site besepah..dari papar,kk,ranau sampaila ke sandakan. Kiranya tiap daerah baik bndr or kg kene terjah.

tuberose78 said...

aritu lupe nak pesan daaa.. masa gi bali pon terlupeee..
melopeh den..

mummy Darin said...

dah selamat sampai KL pun kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!