Header

Thursday, December 25, 2008

Marlia & Adzwan

korang igt kan aritu kitorang p attend kenduri kawen sepupu aku...
ala.. yg sampai aku terlupa aka melupakan viona n damia sbb terlalu asyik amik gamba tuuu..

huhuuh..

sbenarnya, smapai arini, gamba2 tu sume yg ada beratus2 aku snap, tak abis di edit lagi..
hahha..

so aku nak share sikit lagi gamba2 yg aku dah edit yg pada mata aku ada unsur2 yg menarik yg aku nak share..


cuba korang tgk gamba ni.. kita saksikan, pengantin lelaki dgn penuh ikhlas menyalam geng dia ngn cara salaman yg stylo.. hiks.. tp tgk kat blkg dia tu.. haa.. awek tu ialah kakak pengantin.... apa yg dia cuba lakukan? curik lauk ke????


gamba ni aku sgt suke... bukan sbb aku yg shoot so nak masuk bakul angkat sendiri, but suke ngn composition gamba ni.. pengantin nampak sgt sweet....


yg ni paling menyentuh perasaan aku... gamba maklong tgh berdoa. sgt2 touching.. mak long sgt2 tersentuh.. mak long merupakan ibu tunggal.. pak long dah meninggal +-6thn.. tp sampai skrg dia masih teringat kat arwah.. klu dok sembang ngn aku, mesti dia sembang kenangan dia ngn arwah.. mak long ni jugak amat amik berat hal2 anak buah dia...



*sbenarnya, aku tgh kering idea apa nak update kat masviona.com ni.. so aci la kan aku letak gamba2 ni kat sini.. uhuhuhuuh
Camna?

5 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. gambo2 yg amat menarik..

tuberose78 said...

wah.. wah.. wah... ni ada ciri2 jadik professional photographer nih!!

TiNiE said...

cantik la pics tu sumer..mv edit sendiri ker??

tini said...

Sekali pandang pengantin perempuan tu macam Datin Norazlina Redzuan

atty's said...

suka tgk semua picture tu cantek2

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!