Header

Monday, December 08, 2008

Masviona.com dpt Award......i like!!!

Hari tuh masviona ada dpt award drp rakan blogger nih. (Sure skrang nih takbir raya masih bergema kan)

Tenkiu Eita....i like!!!....massseh daun keladi ye...klu ada lagi kasi lah lagi ye..:).



dedua award ni pun cute kan..:)


Amik berkat hari raya korban yg jatuh pd hari nih kan, so award nih aku xnak ler amik sensorang, aku pun nak gak share ngan uols sume....uols sume jgn malu² jgn segan² yer amik jerla award nih.....sbb aku nak kasi kat sume so aku malas la nak tulis nama uols sumekan coz manyak maaar...amik jerla ye..:).

Selamat Hari Raya Korban buat sumer rakan² blogger n juga muslimin n muslimat di mana jua anda berada.....moga ceria di hari raya...Insyaallah.

Camna?

2 Comments Uols:

tuberose78 said...

suker power puff girls!! sooo cute..

CuTeMiUt78 said...

sama la kita pun dapat gak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!