Header

Friday, December 12, 2008

McD Pandu Lalu Saje

Semalam plan xnak kuar umah dah, so otw balik opis terus ler menyinggah ke drive thru McD nak tapau makanan sket for dinner malam tuh.

Dalam pada dok que nak order tuh sempat gak ler ak snap picca seadanya...jom layan


hujan renyai² pun sempat lagi aku snap picca nih....blogger tegar lah katakan.

for certain time i like drive thru so much....

Menyenangkan kerja jer kan klu time kita nak cepat tuh...xyah kuar kete.., so that xdela pening² pala pikir nak cari parking if tmpt yg selalu crowded tuh nak kena berebut² parking la.

masih sempat lagi snap picca adik² 2 org nih.....nih candid but sempat lagi senyum tuh

haaaa yg nih siap posing lagi tuh...hehhe

Bila diorg prasan aku snap picca diorg, siap request lak..."kak, amik sekali lagi lah kak, kitaorg nak posing ni" ahaksss....iyo ler...akak masviona mu ini lagi hepi ada model nak tepek dlm blog nih..:).

Kononnya tak nak kuar ler, sekali kuar gak coz etiba dpt sms mengejut pastu dpt follow up call lak tu kan, itu yg xsampai hati nak tolak tu, so utk tdk menghampakan kuar lah jugak......but mmg berbaloi lah kuar umah, dapat dating n beramah mesra ngan chunk yg cute n sweet.....kecik molek jer dak dayah nih.....nice to meet u dayah n nas yg friendly n azli very the pandai layan budak itu. Nanti saya stori mori lagi pasal dating tuh....but pada uols yg xsaba nak tau
awal baca nih dulu ye...:)

Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

betul la viona, drive thru ni senang skit.. takyah nak cari parking keta.

CuTeMiUt78 said...

hujan2 pun gigih erk... heh..heh..heh.. sempat lagi berposing tu..

Aleeya said...

wahh mcD my feveret...,haaa hambik ko siap posing diorg kahkakah..

tuberose78 said...

akak pon suker drive through nih.. senang.. tak yah nak carik paking.. carik tempat duduk.. sumer settle terus..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!