Header

Tuesday, December 02, 2008

Meeting with JPJ Kelantan

ni masa otw nak kuar dr umah my parents...pose dulu


Ahad lepas bermula dr kol 9am agenda meeting aku pun bermula. Kali nih bertempat disini.....

hotel yg terkenal ngan nama "hotel purple" dikelantan.

Sebelom² nih acara meeting nih sure berlangung di mana² resort but kali nih Kelantan kan tgh musim tengkujuh kan, so haruslah xleh nak berlangsung di resort lagi.

Patutnya pun, bukan aku yg attend meeting nih but our General Manager...tp memandangkan GM aku tuh ada urusan lain juga di kelantan. Maka aku telah dipaksa rela untuk attend meeting kali nih. Berdebar² gak hati kecil ku kot² ler terkena serangan peluru berpandu yg tak mampu utk aku tepis kan....huhuhu...mau berasap telinga aku nnti.

survey bilik meeting dulu....tgk² dulu apa yg patut kan

dah ok xde apa²....gi bekfes dulu kat cafe hotel before masuk meeting tuh

Xde apa yg menarik pun dlm meeting kali nih...cuma aku agak tertarik ngan cenderahati dia jer...kang next n3 aku stori ye!!!


ni ler dia GM aku tuh, patutnya aku ganti dia ler

But last² minit, ada ubah plan lak, dia pun leh join aku meeting sekali.

Huh...lega hati den.....bisik hati kecil masviona.
Camna?

3 Comments Uols:

Nurmala said...

wow..replace gm nampak!!hehe

tuberose78 said...

apa salahnyer skali skala jadik GM plak.. ahakss..!

mummy Darin said...

sib baik GM ada yek V.. dia kesian kat V lah tu.. terus dapat temankan V

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!