Header

Tuesday, December 16, 2008

Menu Pengantin

Tengah² hari nih elok jugak klu kita sama² menjamu mata kan, sejam jer lagipun nak gi lunch leh la berkira² tgh lunch nanti...ahaksss.

Ni ler menu yg dihidangkan di meja pengantin hari ahad tuh. Lepas jer pengantin tinggalkan meja nih ramai jer yg serbu meja pengantin nih termasuk lah prebetsabu. Dia simpan perut dari awal lagi...ahaksss.

ermmm...syedap nye..:)

udang yg menggiurkan....bermahkota kan jambul nenas

ayam golek pun mcm best jer kan

buah nih dah hias cantik² camni jadi cam syg je nak makan...boleh???


Tengok makanan nih sume, teringat lak masa majlis aku dulu...makanan bukan main sedap lagi macam² jenis ler ada but makannya sket ajerrr....kenyang u dpt kawen...ahakss....perut pun jadi kenyang.

Camna?

3 Comments Uols:

Nurmala said...

WAK!!!!!!!
dah la tgh lapar nih..

masviona said...

ada telan² air liur tak?

tuberose78 said...

waaaa... syedap2!!
yang xleh luper, kalu lauk pengantin musti ada itu menara udang! hahaha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!